BMW, REDIn yritysaamut

Tuuleta ajatuksiasi – pidä seuraava tiimipalaveri Laakkonen REDI -palvelupisteellä.

Etsitkö uutta ja virikkeitä antavaa paikkaa tiimipalaverillesi? Varaa tiimillesi Laakkonen REDI -palvelupisteen ”BMW-yritysaamu” palaverianne varten.

BMW tarjoaa edustavan ja laajan businessmalliston yritysautoiluun. Laakkonen REDI -palvelupisteen oivat puitteet puolestaan tarjoaa mahdollisuuden tuulettaa omia ajatuksia ja tutustua BMW-mallistoon helposti ja jännittävällä tavalla. Elämyksellinen BMW-virtuaalitodellisuus on myös yksi hyvä ohjelmanumero palaverin agendaan.

Palaverinne yhteydessä Laakkonen REDI -palvelupisteemme BMW-merkkiin erikoistunut palvelutiimi esittelee mielellään sekä palvelupisteen palveluja että BMW-uutuuksia. Laakkonen REDI -palvelupiste on uudenlainen ja helppo tapa hoitaa autoasioita.

Laakkonen REDI -palvelupisteellä räätälöimme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Järjestämme yritysaamuja 5-15 hengen ryhmille tarjoiluineen. BMW-merkkiin erikoistunut henkilökuntamme tutustuttaa teidät palveluihimme ja BMW-uutuuksiin koeajon merkeissä.

 

Ota yhteyttä, kerron sinulle mielelläni lisää Laakkonen REDIn BMW-yritysaamuista ja autan kaikissa yritysautoihin liittyvissä kysymyksissä.

Selena Chandi
Tiimipäällikkö
050 413 6292
[email protected]

Selena Chandi

 

Laaja BMW-mallisto on saavuttanut suuren suosion yritysautoilijoiden keskuudessa. Pitkälle kehitetty moottoriteknologia takaa alhaiset CO2 -päästöt ja tarjoaa samalla todellista ajamisen nautintoa. Laakkonen GreenDrive BMW-autot antavat mahdollisuuden tehdä ympäristöä kunnioittavia autopäätöksiä.

Laakkonen tarjoaa Suomen suurimpana BMW-jälleenmyyjänä täyden palvelun BMW-yritysautoratkaisut. Meidän kanssamme yritys voi halutessaan vapautua täysin autoasioiden hoitamisesta ja keskittyä rauhassa
omaan liiketoimintaansa.

 

Varaa REDIn yritysaamu

Varaa aika Laakkonen REDI:n yritysaamulle. Täytä alla olevat tiedot ja olemme teihin yhteydessä sekä vahvistamme teille toivomanne ajankohdan.

Varaajan yhteystiedot

Laakkonen
Hakuvahdit (0)