Kevät on tullut! Kaikissa Hedin Automotiven liikkeissä vietetään Kevätkarkeloita 30.4. asti! Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä

Uudelleen hinnoittelimme – hinnan alennus 10 000 €!
Hankintatuki nyt Maxus e-Deliver 9 -hyötyautoihin jopa 6 000 €

Etusi jopa 16 000 € ja lisäksi korko 0,99 % + kulut!

Korko koko Maxus-mallistoon 0,99 % + kulut

Sähköinen pakettiauto Maxus e-Deliver 9 hankintatuella ja hinnan alennuksella – etusi jopa 16 000 €

Laskimme Maxus e-Deliver 9 -täyssähköisen pakettiauton hintaa 10 000 € – nyt mallisto alkaen 63 160 € (sis. toim.kulut)Hinnan alennuksen lisäksi pystyt hyödyntämään myös hankintatuen – etusi jopa 6 000 €.
Näin ollen hinnan alennuksen ja hankintatuen yhteisetu jopa 16 000 €!

Lisäksi korko koko Maxus-mallistoon 0,99 % + kulut. Autoja nopeaan toimitukseen.

Sähköinen pakettiauto Maxus e-Deliver 9 tekee vaikutuksen myös kaiken kokeneeseen kuljettajaan, sillä siinä yhdistyvät hyvin suunniteltu ergonomia, erinomainen istuinmukavuus, modernit sisätilat ja korkea laatu.Tämä iso pakettiauto omaa 11 m³ tai 13 m³ kuormatilan ja jopa 1200 kg hyötykuorman. Toimintamatka sähköllä on jopa 353 km valitusta mallista riippuen.

Maxus e-Deliver 9 on myös erittäin kattavasti varusteltu ja vakiovarusteita ovat esimerkiksi peruutuskamera, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja sokean kulman tunnistin.

Tarjous koskee erää uusia rekisteröimättömiä autoja ja on voimassa 31.3.2024 mennessä tehtyihin uusiin asiakastilauksiin. Tarjous ei ole yhdeistettävissä muihin tarjouksiin.

Ota yhteys Maxus-myyjäämme!

Maxus ei ehkä ole perinteikäs tai tuttu automerkki, mutta se on ehdottomasti kiinnostava uutuus täyssähköisten autojen valmistajana. Maxuksen sähköiset ajoneuvot edustavat alansa viimeisintä teknologiaa ja tarjoavat luokkansa johtavan toimintamatkan sähköllä. Maxuksen mallistosta löydät myös täyssähköiset pakettiautot!

Pyydä yhteydenottoa
Maxus e-Deliver 9

Paljon tilaa menestyksellesi

Maxus e-Deliver 9 on myös erittäin kattavasti varusteltu ja vakiovarusteita ovat esimerkiksi peruutuskamera, adaptiivinen vakionopeudensäädin ja sokean kulman tunnistin.Tarjolla on yhteensä 9 erilaista malliversiota, sisältäen myös pelkän alustan. Maximaalisesti tilaa ja mukavuutta – nyt on aika sähköistää liiketoimintasi.