Nissan asiakaslupaus

Soita numeroon 010 770 5222 ja riennämme avuksesi

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.
Soita 010 770 5222
Nissan asiakaslupaus

Sijaisauto veloituksetta

Me lupaamme pitää sinut, You+Nissan-jäsen, tien päällä, myös autosi määräaikaishuollon tai korjauksen aikana.

Kun varaat ajan määräaikaishuoltoon tai korjaukseen sekä sijaisauton etukäteen, annamme käyttöösi sijaisauton tai tarjoamme vaihtoehtoisen kuljetusratkaisun huollon ajaksi ilman erillistä veloitusta
Lue lisää
Nissan asiakaslupaus

Nissan Assistance -tiepalvelu

Me lupaamme pitää sinut tien päällä 24/7, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi.

Tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi valtuutetussa Nissan-huollossa.
Lue lisää
Nissan asiakaslupaus

Auton Nissan+ tarkastus veloituksetta

Me lupaamme tehdä autollesi Nissan+ tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan hyötyhuoltoon tai korjaukseen.

Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan.
Lue lisää
Nissan-palvelut

Huolto ja korjaus

Mielenrauha tulee vakiovarusteena, kun tuot Nissanisi meille. Valtuutettu Nissan-huolto ja erikoiskoulutetut Nissan-mekaanikot käyttävät alkuperäisiä Nissan-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin.
Nissan-palvelut

Varaa aikasi Nissan-huoltoon

Nissan-huollossa onnistuu määräaikaishuollon lisäksi esimerkiksi myös renkaiden vaihto, tuulilasin vaihto ja korjaus, ilmastointihuolto, öljyn vaihto,
ja monet muutkin huoltotarpeet.
Varaa huolto