Olet sivustolla: Nissan Pääsivustolle

FiksuDiili on fiksu tapa hankkia uusi auto. Myös GreenDrive auton saat FiksuDiilillä.

FiksuDiili on kiinteään kuukausimaksuun perustuva joustava sopimusmuoto, jolla saat uuden auton 2-4 vuodeksi ilman alkupääomaa. Kuukausimaksu sisältää myös talvirenkaat.

Tee ympäristöä kunnioittava autopäätös. Valitse Hedin Automotive GreenDrive.

Kun valitset autosi GreenDrive-malleista tiedät, että auto on vähäpäästöinen (CO2 < 100 g/km) ja edustaa kestävän kehityksen mukaisia arvoja. Hedin Automotive GreenDrive on tie kestävään tulevaisuuteen.

Nissan asiakaslupaus

Soita numeroon 010 770 5222 ja riennämme avuksesi

Sinulle, Nissan-yksityisasiakas, lupauksemme on voimassa aina. Liittymällä You+Nissan-etuohjelmaan pääset nauttimaan aktiivisesta huolenpidosta. Olemme sinua kohtaan aitoja, avoimia ja rehellisiä ja pidämme sinusta huolta. Tämä on meidän lupauksemme.
Soita 010 770 5222
Nissan asiakaslupaus

Nissan Assistance -tiepalvelu

Me lupaamme pitää sinut tien päällä 24/7, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi.

Tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi valtuutetussa Nissan-huollossa.
Lue lisää
Nissan asiakaslupaus

Auton Nissan+ tarkastus veloituksetta

Me lupaamme tehdä autollesi Nissan+ tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan hyötyhuoltoon tai korjaukseen.

Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan.
Lue lisää
Nissan-palvelut

Huolto ja korjaus

Mielenrauha tulee vakiovarusteena, kun tuot Nissanisi meille. Valtuutettu Nissan-huolto ja erikoiskoulutetut Nissan-mekaanikot käyttävät alkuperäisiä Nissan-varaosia ajoneuvosi huoltoon ja korjauksiin.
Nissan-palvelut

Varaa aikasi Nissan-huoltoon

Nissan-huollossa onnistuu määräaikaishuollon lisäksi esimerkiksi myös renkaiden vaihto, tuulilasin vaihto ja korjaus, ilmastointihuolto, öljyn vaihto,
ja monet muutkin huoltotarpeet.
Varaa huolto