Kevät on tullut! Kaikissa Hedin Automotiven liikkeissä vietetään Kevätkarkeloita 30.4. asti! Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä

Valtakunnan monipuolisinta huoltopalvelua
Hedin Care palvelukokonaisuus - Enemmän huolettomuutta

Huoltosopimus I Huoltorahoitus I Huoltoraha

Hedin Care - Enemmän huolettomuutta

Valtakunnan monipuolisinta huoltopalvelua. Hedin Care on palvelukokonaisuus, joka tarjoaa edustamillemme automerkeille useita erilaisia tapoja pitää siitä huolta. Hedin Care -palvelukokonaisuudesta löydät huollon palvelut uudelle autollesi, vaihtoautollesi sekä helpon tavan maksaa autosi määräaikaishuollot. 

 Tutustu Hedin Care -palveluihin. 

Huoltosopimus I  Huoltorahoitus I  Huoltoraha

Kysy lisää myyjältäsi
Hedin Care Huoltosopimus

Huolenpitoa uudelle autollesi

Huollata uusi autosi kiinteällä kuukausierällä missä tahansa Hedin Automotiven valtuutetussa merkkihuollossa. Sopimus kattaa kaikki valmistajan tai maahantuojan määrittelemän huolto-ohjelman edellyttämät huollot.
Tutustu tarkemmin tästä
Hedin Care Huoltoraha

Huolenpitoa vaihtoautollesi

Huoltorahaa voi käyttää vaihtoauton huoltoihin ja korjauksiin, varaosiin ja tarvikkeisiin, lisävarusteisiin ja niihin liittyviin asennus- tai korjaustöihin, renkaiden uusintaan, tasapainotuksen, vaihtoihin tai rengashotelliin sekä pesuihin, vahauksiin ja puhdistuksiin. Kolme tasoa: 600 €, 800 € ja 1000 €. Käyttämättä olevan huoltorahan voi hyödyntää täysimääräisesti Hedin Automotivella auton vaihdon yhteydessä.
Tutustu tarkemmin tästä
Hedin Care Huoltorahoitus

Joustava tapa maksaa huollot, varaosat ja renkaat

Hedin Care huoltorahoitukselle kertyneet ostokset maksetaan kuukausimaksuina ja tilille myönnetyn luoton puitteissa. Huoltorahoitus on jatkuvakäyttöinen luotto yksityisasiakkaalle, jonka myöntää OP Yrityspankki Oyj. Ei avausmaksua, maksut kätevästi osissa, myös mobiilisti 3 ensimmäistä kk korotonta maksuaikaa. Maksat lyhennyksen lisäksi vain laskutuspalkkion 5 €/kk. Luotto voi olla jopa 7500 € vuodessa.

Etsi lähin Hedin Automotive toimipisteesi

 Löydä lähin palveleva Hedin Automotive -liikkeesi. 

 

Löydä lähin Hedin Automotive toimipisteesi tästä

Varaa huolto tai vauriokorjaus kätevästi verkosta

Huoltovarauksen merkkihuoltoomme voit tehdä kätevästi verkossa 24/7. Syötä autosi rekisterinumero ja näet heti huolto-ohjelman mukaisen huollon ja sen hinnan.
Varaa huolto