Nimitysuutisia Hedin Automotiven jälkimarkkinoinnissa

6. heinäkuu 2023Mika Mattila
(46), eMba, on nimitetty jälkimarkkinointipäälliköksi 1.8.2023 alkaen. Vastuualueenaan Mikalla on Bavaria Finlandin BMW- ja MINI-jälkimarkkinointitoimintojen johtaminen ja kehittäminen.

Mikalla on vahva ja monipuolinen 24 vuoden tausta autoalan eri tehtävistä. Hän on työskennellyt mm. Keskon, S-ryhmän ja Metro-Auto Oy:n jälkimarkkinoinnin johtotehtävissä. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus automyynnistä, myyntipäällikkönä, autotalonjohtajana, sekä automyynnin aluejohtajana toimimisesta. Viimeisimpänä Mika on toiminut K-Auton huoltopalveluiden johtajana.

Nykyinen Bavaria Finlandin jälkimarkkinointipäällikkö Mikko Järvinen on nimitetty Hedin Automotiven Head of Technical and Field Support -tehtävään. Uudessa tehtävässään Mikko vastaa mm. jälkimarkkinoinnin teknisestä tuesta kentälle sekä uusien liiketoimintojen käyttöönotosta ja koulutuksista.

Jarno Salminen (47) on nimitetty 15.8.2023 alkaen Hedin Automotiven Suomen varaosatoimintojen operatiiviseksi päälliköksi. Tehtävässään Jarno vastaa sekä Hedin Automotive Finlandin, että Bavaria Finlandin varaosatoimintojen päivittäisestä tekemisestä.

Mattila, Järvinen ja Salminen raportoivat tehtävässään jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Martti Muonalle.

Ville Raatikainen siirtyy 1.9.2023 alkaen täysipainoisesti Hedin Parts & Logisticsin kansainvälisten hankkeiden kehitykseen. Tehtävässään hän kehittää uusia liiketoimintamalleja sekä palvelukonsepteja koko Hedin Mobility Groupin osalta varaosa- ja lisävarustemarkkinoille. Groupin hankkeissa Ville toimii Suomen yhteyshenkilönä ja avustaa erilaisissa kotimaisissa toiminnoissa. Suomen osalta Raatikainen raportoi jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Martti Muonalle.

 

Lisätietoja      jälkimarkkinoinnin liiketoimintajohtaja Martti Muona, puh. 050 388 9942, [email protected]

 

 

 

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain noin 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhtätoista automerkkiä: BMW, Citroën, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi


Hedin Mobility Group
on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com