Puhelinpalvelumme uudistui - uudet huollon merkkikohtaiset varausnumerot otettu käyttöön. Katso kaikki numerot tästä!

2. kesäkuu 2022Mikko Mykrä on nimitetty Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajaksi

Laakkosen ja Hedin Automotive Oy:n välinen yrityskauppa on saatu päätökseen suunnitelman mukaisesti toukokuun loppuun mennessä.

Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu BBA, eMBA Mikko Mykrä. Aiemmin Mykrä on toiminut Laakkosen kehitys- ja markkinointijohtajana sekä K-Autossa useissa eri johtotehtävissä. Hän vastaa tehtävässään Hedin Automotive Oy:n ja sen tytäryhtiöiden Veljekset Laakkonen Oy:n ja Bavaria Laakkonen Oy:n liiketoiminnasta.

Laakkosen autoliiketoiminnan toimitus- ja talousjohtajana aiemmin toiminut KTM Pietu Parikka on nimitetty Hedin Automotive Oy:n talousjohtajaksi vastuualueenaan yhtiön talous- ja liiketoiminnan tukitoiminnot.  

”Olen kiitollinen Anders Hedinille luottamuksesta ja tästä hienosta mahdollisuudesta. Haluamme rakentaa Suomen markkinoille uudistuvan ja kasvavan autoalan toimijan” Mikko Mykrä sanoo.

”Meillä on Mikon kanssa selkeät ja yhtenevät näkemykset autoalan tulevaisuudesta ja uudessa roolissani pystyn tukemaan yhtiön kasvustrategian toteuttamista parhaalla mahdollisella tavalla”, Pietu Parikka sanoo.

Molemmat nimitykset astuivat voimaan 1.6.2022.


Lisätiedot
         Hedin Automotive Oy
                         
                          Mikko Mykrä, toimitusjohtaja, puh. 050 306 4117, [email protected]
                          Pietu Parikka, talousjohtaja, puh. 050 344 2886, [email protected]Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön a
utoliiketoiminnasta vastaavat Veljekset Laakkonen Oy ja Bavaria Laakkonen Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa kahdeksaa automerkkiä: BMW, Ford, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru.
www.laakkonen.fi

 Hedin Mobility Group

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 5 000 henkilöä ja yhtiö toimii yli 200 toimipaikassa 12 eri maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 2,8 miljardia euroa ja se myi yli 125 000 autoa.

Konserni edustaa yli 30 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Liiketoimintoihin kuuluvat lisäksi Ford ja MG-merkkien maahantuonti Ruotsissa, Renault ja Dacia maahantuonti Ruotsissa ja Tanskassa, Dodge ja RAM maahantuonti Euroopassa, renkaiden ja varaosien tukkumyynti, autonvuokraamoketju Mabi Mobility, yksityisleasingyhtiö Car to GoSweden Ab, yritysleasingyhtiö Unifleet Ab sekä osaomistukset Pendragon PLC:stä ja iMove AS:stä.
www.hedinmobilitygroup.com

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä