Puhelinpalvelumme uudistui - uudet huollon merkkikohtaiset varausnumerot otettu käyttöön. Katso kaikki numerot tästä!

30. maaliskuu 2022

Suomen suurin ŠKODA-jälleenmyyjä Laakkonen avaa uudet ŠKODA-liikkeet keskeisille paikoille Tampereen Hatanpäähän ja Espoon Olarinluomaan. ŠKODAn uusi, nykyaikainen, digitaaliseen asiakaskokemukseen panostava myymäläkonsepti toteutuu pian avautuvissa liikkeissä. Tampereen uudessa liikkeessä vastuullisuus on nostettu keskiöön.

Uusi Tampereen Laakkonen ŠKODA -liike avataan kevään aikana. Espoon ŠKODA-liike avautuu kesällä. Molemmissa uusissa liikkeissä palvelevat uusien ŠKODA-autojen myynti, vaihtoautomyynti sekä ŠKODA Service -merkkihuoltopalvelut. Tampereen uudessa ŠKODA-liikkeessä on tarjolla myös vauriokorjaus. Espoon alueen vauriokorjaus säilyy jatkossakin Espoon Muuralan toimipisteessä.

Laakkonen on Suomen suurin ŠKODA-jälleenmyyjä ja Tampereella ja Espoossa ainoa täyden palvelun ŠKODA-jälleenmyyjä. Uudet liikkeet haluttiin perustaa keskeiselle sijainnille lähelle asiakkaita.

Suuret digitaaliset näytöt myymälätilassa on tuotu helpottamaan asiakkaiden autotarpeiden kartoittamista. Uusi auton Configurator-alue nostaa asiakaspalvelun uudelle tasolle ja tarjoaa myynnille moderneja työkaluja.

”Haluamme investoida digitaalisiin ratkaisuihin ja panostaa palveluun uusien ŠKODA-liikkeidemme avulla, jotta voimme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin laajalla palveluvalikoimalla ja nykyaikaisilla ratkaisuilla”, Laakkosen toimitusjohtaja Pietu Parikka kertoo.

Tampereen uusi liike panostaa vastuullisuuteen. Liikkeen kalusteet on hankittu kierrätettyinä. Sähköautojen ja ladattavien hybridien latauspaikkoja tullaan lisäämään entistäkin enemmän.  

”Vastuullisuus merkitsee autoileville suomalaisille yhä enemmän, halusimme Tampereen liikkeessämme tarjota asiakkaillemme uudenlaisia vastuullisempia ratkaisuja ja palveluja ja erottua näin myös ulkoisella ilmeellä”, Tampereen liikkeen autotalonjohtaja Tea Välimäki sanoo.

Suomalaiset luottavat Škodaan

Laakkonen ja Helkama-Auto ovat tehneet pitkään yhteistyötä, ja viime vuosina yhteistyö on laajentunut entisestään.

”ŠKODA vetoaa suomalaisiin, suomalaiset luottavat sen laatuun ja arvostavat sen ominaisuuksia. On hienoa, että pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Laakkonen kehittää liikkeidensä palvelua ja tarjoaa ŠKODA-asiakkaille entistä monipuolisempia tapoja tutustua mallistoomme. Henkilökohtaisesti voin todeta, että jokaisen autoista kiinnostuneen kannattaa tulla tutustumaan uuden digitaalisen ŠKODA-myymälän maailmaan”, Helkama-Auton toimitusjohtaja Maija Koskela kertoo.

ŠKODA on yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Laakkonen vastaa ŠKODA-autojen myynnistä ja huollosta yhdeksällä paikkakunnalla Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kerava-Järvenpään alueella, Lahdessa, Lieksassa, Porvoossa ja Tampereella.

Uusi Tampereen Laakkonen ŠKODA -liike avataan ma 4.4. osoitteessa Lokomonkatu 25 B, 33900 Tampere. 

Lisätiedot:

Pietu Parikka, Toimitusjohtaja, Laakkonen Autokonserni, p. 050 344 2886, [email protected]

Tea Välimäki, Autotalonjohtaja Laakkonen ŠKODA Tampere ja Kerava, p 050 589 9507 [email protected]

Maija Koskela, Toimitusjohtaja, Helkama-Auto Oy, p. 050 550 6351, [email protected]

 

Reilu 60-vuotias autokonserni Laakkonen on henkilökunnastaan ja asiakkaistaan välittävä suomalainen perheyhtiö, joka lukeutuu Suomen suurimpiin autojen vähittäismyyntiketjuihin lähes 550 miljoonan euron liikevaihdolla. Autokonserniin kuuluu kaksi autoyhtiötä Bavaria Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy.

Laakkonen autokonserni edustaa kahdeksaa kaupallisesti merkittävää, vastuullisuutta ja kestävää kehitystä edistävää autobrändiä. Myymme vuosittain noin 30 000 uutta ja käytettyä autoa sekä hoidamme yhteensä 200 000 huoltokäyntiä. Täyden palvelun autotalona tarjoamme kaikki palvelut myynnistä varaosiin ja merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Toimintaamme ohjaavat vahvasti Laakkosen arvot – yhdessä, vastuullisesti ja asiakasta arvostaen. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä, kaikissa kanavissa. www.laakkonen.fi

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa LinkedInissä