Jussi Rättyä Hedin Automotiven vaihtoautoista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi

24. toukokuu 2023Jussi Rättyä Hedin Automotiven vaihtoautoista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi

KTM Jussi Rättyä (40 v.) on nimitetty Hedin Automotive Oy:n vaihtoautojen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 10.8.2023 alkaen. Tehtävässään Jussi vastaa Hedin Automotiven vaihtoautoliiketoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Rättyä raportoi tehtävässään Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrälle.

Rättyällä on monipuolinen ja pitkä kokemus autoalalta. Hedin Automotivelle hän siirtyy Veholta, jossa Rättyä on viimeksi toiminut käytettyjen autojen liiketoimintajohtajana.

”On hienoa päästä mukaan vahvistamaan Hedin Automotiven vaihtoautojen liiketoimintoja ja  
Suomen maayhtiön johtoryhmää. Koko autoala on murroksessa ja myös vaihtoautokaupan tulee
muuttua sekä kehittyä markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Kansainvälinen yhtiö tarjoaa mielestäni hienot lähtökohdat ja mahdollisuudet vaihtoautokaupan uusien konseptien, digitaalisten ratkaisujen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen.”
Rättyä sanoo.

”Jussi Rättyä tuo yhtiöömme vahvaa vaihtoautokaupan osaamista. Nykyinen markkinatilanne asettaa kasvavia vaatimuksia vaihtoautokaupan kasvulle ja uudistamiselle. Uskon, että Jussilla on paljon annettavaa yhtiömme kasvustrategialle." Mikko Mykrä toteaa.

Jussi Rättyän nimitys astuu voimaan 10.8.2023 alkaen.

 

Lisätietoja     toimitusjohtaja Mikko Mykrä, puh. 050 306 4117, [email protected]          

 

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksää automerkkiä: BMW, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru. www.hedinautomotive.fi                                                     

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: jakelussa, jälleenmyynnissä ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana/jälleenmyyjänä. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com