31. heinäkuu 2023Jon Höckerstedt (46 v.), BBA, eMBA, on nimitetty Hedin Automotive Oy:n projektijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8. alkaen. Tehtävässään Jon tulee vastaamaan MG-sähköautojen projektista sekä muista Hedin Automotiven kasvustrategian mukaisista kehitysprojekteista. Höckerstedt raportoi tehtävässään Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrälle.

 

Höckerstedillä on pitkä, yli 20 vuoden kokemus autoalalta mm. K-Autossa ja Volvo Autossa myynnin ja markkinoinnin eri tehtävissä. Viimeksi hän toimi K-Autossa markkinointijohtajana.

 

On hienoa päästä mukaan vahvistamaan kansainvälisen yhtiön Suomen toimintoja ja johtoryhmää. Hedin Automotivella on vahva kasvustrategia ja olen innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään Suomen liiketoimintaa matkalla kohti uutta, vahvaa, valtakunnallista autokaupan tekijää. Sähköinen liikkuminen ja digitaaliset palvelut asettavat meille uusia haasteita, mutta antavat myös uusia,mielenkiintoisia mahdollisuuksia”, Höckerstedt sanoo.

 

Jon Höckerstedt tuo yhtiöömme vahvaa autokaupan, brändijohtamisen ja markkinoinnin osaamista ja näkemystä. Uskon, että hänellä on paljon annettavaa yhtiömme kasvustrategialle ja kehitysprojekteille." Mikko Mykrä toteaa.