Hedin MG Finland Oy aloittaa virallisena maahantuojana ja tuo Suomen markkinalle MG4 Trophy Extended Range -täyssähköautomallin

21. toukokuu 2024

Hedin MG Finland Oy on aloittanut toimintansa MG-autojen virallisena maahantuojana Suomessa. Uutena malliversiona yritys tuo Suomeen MG4 Trophy Extended Range -täyssähköauton, joka tarjoaa jopa 520 kilometrin toimintamatkan (WLTP). Kaikilla MG-autoilla on 7 vuoden tai 150 000 ajokilometrin takuu sekä 7 vuoden maksuton tiepalvelu. Avajaistarjouksena Hedin MG Finland Oy tarjoaa lisäksi 7 vuoden autohuollot kaupan päälle kaikkiin uusiin MG4-malleihin.

MG Motor Europe ilmoitti tammikuussa 2024 valinneensa Hedin Mobility Groupin MG-sähköautojen maahantuojaksi Suomessa. Hedin MG Finland Oy, joka on Hedin Mobility Group AB:n täysin omistama tytäryhtiö, markkinoi MG:n sähköisten ja hybridihenkilöautojen valikoimaa mukaan lukien varaosat ja varusteet sekä toimittaa autoja valtuutetuille MG-jälleenmyyjille Suomessa. Myynti- ja huoltoverkosto koostuu 13 täyden palvelun jälleenmyyntitoimipisteestä, joita Hedin Automotive Oy operoi.

Uusi MG4 EV Trophy Extended Range – jopa 520 kilometriä yhdellä latauksella

MG4-täyssähköautojen palkittu valikoima täydentyy uudella MG4 Trophy Extended Range -täyssähköautolla. MG4 Trophy Extended Range tarjoaa hulppeat 520 päästötöntä ajokilometriä yhdellä latauksella (WLTP)*. Auton myyntihinta Suomessa on alkaen 42 900 euroa. Kilpailukykyinen hinta alleviivaa MG:n ”Get More” -filosofiaa; MG:n täyssähköautoilla pääsee entistä pidemmälle, samalla, kun hinta on kilpaileviin merkkeihin verrattuna edullisempi.

MG4 Trophy Extended Range on varustettu jykevällä 77 kWh:n akulla, joka mahdollistaa MG:n ensimmäisenä täyssähköautona yli 500 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella. Akun lataaminen on myös nopeaa: akun voi ladata täyteen 10–80 prosentista jopa 39 minuutissa**. Huolettomien ajokilometrien lisäksi MG4 Trophy Extended Range lisää ajomukavuutta tehokkaalla 180 kw:n sähkömoottorilla, jolla auto kiihtyy 0–100 km/h 6,5 sekunnissa.

”Suomalaiset ovat löytäneet MG-automerkin ja uskon, että uusi Extended Range -malliversio kiinnostaa erityisesti pitkän toimintamatkansa ja hyvien latausominaisuuksien ansiosta. Kuluvan vuoden aikana MG-mallisto laajenee edelleen kompaktilla MG3-hybridimallilla, täyssähköisellä Cyberster Roadsterilla sekä SUV-lataushybridillä”, sanoo Hedin MG Finlandin maajohtaja Jon Höckerstedt.


* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Toimintamatkaan ja sähköenergian kulutukseen vaikuttavat mm. kuljettajan ajotapa, sää, ulkolämpötila, ajo-olosuhteet, auton esilämmitys, lämmittimen ja muiden sähkövarusteiden käyttö, ajonopeus, auton kuormaus ja tieprofiili. Kulutus ja toimintamatka voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetuista arvoista.

** Arvioitu latausaika 150 kW:n julkisessa latausasemassa, kun akussa on jäljellä 10–80 prosenttia.


MG4 Trophy Extended Range – hinta 42 900 euroa

  • 7 vuoden tai 150 000 ajokilometrin takuu sekä 7 vuoden maksuton tiepalvelu.
  • Avajaistarjouksena Hedin MG Finland Oy tarjoaa lisäksi 7 vuoden autohuollot kaupan päälle uusiin MG4-malleihin.
  • Myynnissä Hedin Automotiven operoimissa täyden palvelun myynti- ja huoltoliikkeissä Helsinki Herttoniemessä ja Konalassa, Espoossa, Tampere Lakalaivassa, Raisiossa, Oulussa, Lahdessa, Kuopiossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Porissa, Porvoossa ja Lappeenrannassa.

  

Lisätietoja:   

Jon Höckerstedt
Maajohtaja, Hedin MG Finland Oy
Puh. 050 523 5861
[email protected]  

 

MG on ollut yksi autoalan edelläkävijöistä perustamisestaan lähtien Morris Garagesissa vuonna 1924, ja nyt ikoninen merkki on uuden sukupolven saatavilla. Uudelleenmuotoiltu, moderni ja valmiina tulevaan. MG edistää Suomen automarkkinan sähköistymistä tuomalla sähköautoilun kaikkien ulottuville. Merkin painopiste on turvallisissa, kohtuuhintaisissa ja käytännöllisissä autoissa. Kaikkiin MG-malleihin sisältyy jopa seitsemän vuoden uuden auton takuu ja tiepalvelu.

Hedin MG Finland Oy on MG-automerkin virallinen maahantuoja ja se markkinoi MG:n sähköisten ja hybridihenkilöautojen valikoimaa mukaan lukien varaosat ja varusteet sekä toimittaa autoja valtuutetuille MG-jälleenmyyjille Suomessa. MG:n myynti- ja huoltoverkosto koostuu 13 täyden palvelun jälleenmyyntitoimipisteestä, joita Hedin Automotive Oy operoi.