Hedin Automotive vahvistaa Suomen IT -toimintojaan – tietohallinnon johtoon on nimitetty Joakim Nyman

7. syyskuu 2023

 

Hedin Automotive vahvistaa Suomen IT -toimintojaan – tietohallinnon johtoon on nimitetty Joakim Nyman

BBA Joakim Nyman (44) on nimitetty tehtävään Head of IT 18.9.2023 alkaen. Tehtävässään Joakim vastaa Hedin Automotiven tietohallinnon IT- infrastruktuurin, tietojärjestelmien ja tietotekniikan strategisesta suunnittelusta ja johtamisesta. Joakimin tehtäviin kuuluu myös globaalien Hedin it-ratkaisujen jalkauttaminen Suomen maayhtiöihin. Nyman raportoi tehtävässään talousjohtaja Pietu Parikalle ja Hedin IT:n toimitusjohtaja Patrick Olssonille.

Hedin Automotive on Suomessa melko tuore nimi, yhtiöllä on kumminkin pitkä historia autoalan johtavana suunnannäyttäjänä. On hienoa päästä osaksi jo toimivaa IT infrastruktuuria, jota on johdettu hyvin jo vuosia. Odotan innolla pääseväni mukaan kehittämään entistä parempia ja toimivampia ratkaisuja." Nyman sanoo.

Nymanilla on monipuolinen ja vahva yli 15 vuoden kokemus autoalan eri tehtävissä. Viimeksi hän on toiminut Inchcape Motors Finlandilla vastuualueenaan Pohjois-Euroopan it-palvelut.

 

Lisätietoja      talousjohtaja Pietu Parikka, puh. 050 344 2886, [email protected]

 

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain noin 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhtätoista automerkkiä: BMW, Citroën, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 15 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com