Hedin Automotive vahvistaa johtoryhmäänsä – Aki Juhakorpi on nimitetty Ford -liiketoimintajohtajaksi

9. elokuu 2022

Aki Juhakorpi on nimitetty Ford -liiketoimintajohtajaksiHedin Automotive vahvistaa johtoryhmäänsä – Aki Juhakorpi on nimitetty Ford -liiketoimintajohtajaksi

Insinööri Aki Juhakorpi (54) on nimitetty Hedin Automotive Oy:n Ford -liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. syyskuuta 2022 alkaen. Tehtävässään
Aki vastaa Hedin Automotiven Ford -henkilö- ja hyötyajoneuvojen liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Juhakorpi raportoi tehtävässään Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrälle.

Hedin Automotive Finland (Veljekset Laakkonen Oy) on Suomen suurin Ford -jälleenmyyjä ja palvelee Ford -asiakkaita viidellä paikkakunnalla: Porvoossa ja Varkaudessa, sekä eksklusiivisissa Ford Storeissa Espoossa, Helsingissä ja Raisiossa. Hedin Automotiven markkinaosuus valtakunnallisesta Ford-myynnistä on 25 %.

 ”Ford on vahva, perinteinen brändi, jolla on paljon annettavaa suomalaiseen autoiluun. Fordin kattavat henkilö- ja hyötyajoneuvo -mallistot tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot niin yksityis- kuin yritysautoiluunkin. Sähköinen liikkuminen, älyliikenne ja digitaaliset palvelut ovat vahvasti mukana merkin tulevaisuudessa. On ilo ja kunnia päästä mukaan kehittämään ja vahvistamaan Hedin Automotiven Ford -liiketoimintaa tuleville vuosille yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa”, Juhakorpi sanoo.

Juhakorvella on monipuolinen ja pitkä kokemus autoalalta. Hän on toiminut aiemmin mm. K-Autossa Volkswagen henkilöautojen ja Audin maahantuonnista vastaavana liiketoimintajohtajana sekä K1 Katsastajat Oy:n toimitusjohtajana.