Hedin Automotive Oy:n tytäryhtiöt saavat uudet nimet

14. kesäkuu 2022Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiön Hedin Automotive Oy:n liiketoiminnoista vastaavat tytäryhtiöt saavat uudet nimet. BMW ja MINI liiketoiminnoista tulee vastaamaan Bavaria Finland Oy ja Veljekset Laakkonen Oy saa nimekseen Hedin Automotive Finland Oy. Nimenmuutoksilla ei ole vaikutusta yhtiöiden operatiiviseen toimintaan.

Bavaria Finland Oy on Suomen suurin BMW-jälleenmyyjä ja ainoa MINI-jälleenmyyjä. Hedin Automotive Finland Oy jatkaa Ford, Mazda, Nissan, Opel, SKODA ja Subaru liiketoimintoja. Yhtiöiden operatiivisina johtajina jatkavat Mika Pokka Bavaria Finland Oy:ssä ja Marko Pakarinen Hedin Automotive Finland Oy:ssä.

”Nimenmuutokset ovat startti yrityskaupassa sovitulle brändimuutokselle ja Laakkonen brändin poistumiselle markkinoilta tämän vuoden aikana. Muutokset toteutetaan asteittain ja niistä kerrotaan tarkemmin loppukesän ja syksyn kuluessa” kertoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

Uudet nimet otetaan käyttöön myöhemmin tarkentuvana ajankohtana ja nimenmuutoksiin liittyvistä yksityiskohdista tiedotetaan erikseen.

 
Lisätiedot         Hedin Automotive Oy, Mikko Mykrä, toimitusjohtaja, puh. 050 306 4117, [email protected]


Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön a
utoliiketoiminnasta vastaavat Veljekset Laakkonen Oy ja Bavaria Laakkonen Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa kahdeksaa automerkkiä: BMW, Ford, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru.
www.laakkonen.fi

Hedin Mobility Group
Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 5 000 henkilöä ja yhtiö toimii yli 200 toimipaikassa 12 eri maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 2,8 miljardia euroa ja se myi yli 125 000 autoa.

Konserni edustaa yli 30 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Liiketoimintoihin kuuluvat lisäksi Ford ja MG-merkkien maahantuonti Ruotsissa, Renault ja Dacia maahantuonti Ruotsissa ja Tanskassa, Dodge ja RAM maahantuonti Euroopassa, renkaiden ja varaosien tukkumyynti, autonvuokraamoketju Mabi Mobility, yksityisleasingyhtiö Car to GoSweden Ab, yritysleasingyhtiö Unifleet Ab sekä osaomistukset Pendragon PLC:stä ja iMove AS:stä.
www.hedinmobilitygroup.com