Erä MG:n sähköautoja Hedin Automotiven valikoimaan kesäkuusta alkaen

6. kesäkuu 2023Hedin Automotive tuo Suomeen rajoitetun erän MG-merkkisiä täyssähköautoja. Laajasta mallistosta, houkuttelevasta hintapositiosta, erinomaisesta toimintamatkasta sekä kattavasta takuusta tunnetut MG-täyssähköautot ovat yksi Ruotsin myydyimmistä täyssähköautoista ja ne tulevat myyntiin Hedin Automotiven myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Hedin Automotive vastaa jatkossa myös MG-autojen huollosta Suomessa.

– Tätä uutista niin asiakkaamme kuin me Hedinillä olemme odottaneet! Tuomme suomalaisille erittäin houkuttelevan ja kilpailukykyisen sähköautovaihtoehdon, jota markkinoilla ei ole aiemmin ollut, kertoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

Houkuttelevan hintaposition lisäksi MG-täyssähköautot ovat myös ominaisuuksiltaan erittäin kilpailukykyiset. Sähköautojen laaja mallisto käsittää muun muassa MG4:n, joka on markkinoiden selvästi edullisin täyssähköauto, ja MG5:n, joka on Suomen markkinoiden ainoa täyssähköinen farmariauto. Modernien sähköautojen mukaisesti MG:n sähköautojen toimintamatka on pitkä, mallista riippuen jopa yli 400 kilometriä. Autoilla on seitsemän vuoden tai 150 000 kilometrin kattava takuu. ­­Hedin Automotive ottaa MG-täyssähköautojen täyden huolto- ja korjausvastuun koko verkostonsa laajuudella, ja henkilöstö kaikissa toimipisteissä koulutetaan myymään ja huoltamaan niitä.

­­­– Uskon, että MG kiinnostaa täyssähköautosta haaveilevia suomalaisia laajasti etenkin monipuolisen mallistonsa ja kilpailukykyisen hintansa ansiosta. Autot ovat saatavilla heti, mikä myös vaikuttaa monen ostopäätökseen. Tuomalla uusia sähköisiä vaihtoehtoja Suomen markkinalle tavoittelemme luonnollisesti myös autojen vilkkaampaa myyntiä, Mykrä sanoo.

Suomessa myyntiin tulevat MG-täyssähkömallit ovat MG4, MG5, ZS ja Marvel R. Autot ovat esillä kaikissa Hedin Automotive Oy:n myyntipisteissä kautta maan kesäkuusta alkaen. Helsingissä Herttoniemen toimipisteeseen avataan myös MG-täyssähköautojen Showroom.

Hintatiedot:

  • MG4 Standard, alk. 27 900 €
  • MG5 Comfort SR, alk. 29 900 €
  • MG ZS EV Comfort, alk. 34 900 €
  • MG Marvel R Luxury, alk. 42 900 €

Tutustu Suomen MG-mallistoon: www.hedinautomotive.fi/MG 

 

Lisätietoja:  

Mikko Mykrä
Toimitusjohtaja, Hedin Automotive Oy
Puh. 050 306 4117
[email protected]

 

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksää automerkkiä: BMW, Ford, INEOS Grenadier, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru. www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 8 000 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2022 liikevaihto oli noin 4,8 miljardia euroa ja konserni myi yli 180 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, jälleenmyynnissä ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana/jälleenmyyjänä. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 270 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com