Olet sivustolla: Škoda Pääsivustolle

ŠKODA Huolenpitosopimus

ŠKODA Huolenpitosopimus

ŠKODA Huolenpitosopimus tekee autostasi arvosijoituksen

ŠKODA Huolenpitosopimuksella varmistat parhaan jälleenmyyntiarvon uudelle autollesi. Laadukkaasti huollettu auto on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto. ŠKODA Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: saat kuukausimaksuja vastaan oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa valtuutetussa SKODA Service -merkkihuollossa Suomessa ilman erillistä korvausta. Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä ŠKODA-varaosilla.

Myös valmistajan suosittelemat lisätyöt normaalin huolto-ohjelman ulkopuolella, esimerkiksi ilmastointihuolto ja jarruhuolto kahden vuoden välein, ovat osa Huolenpitosopimusta. Katsastus-tarkastus sisältyy myös palveluun. Lisäksi voit liittää Huolenpitosopimukseen myös lisäpalveluita, kuten sijaisauton käytön huoltojen ajaksi, renkaiden kausisäilytyksen ja renkaiden kausivaihdot.

Miksi ŠKODA Huolenpitosopimus?

• Se on erittäin helppoa: Huolenpitosopimus kattaa normaalit huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen, kiinteällä kuukausierällä.
• Se on voimassa kaikissa valtuutetuissa ŠKODA Service -merkkihuolloissa Suomessa.
• Tiedät autoilun kulusi, kun huolto- ja korjaustoimenpiteet eivät aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
• Siirrät riskin ennalta arvaamattomista vioista ja korjaustarpeista meille.
• Omistat erittäin halutun vaihtoauton, josta on täysi varmuus, että se on huollettu oikein ja kaikki tarvittavat lisätyöt on tehty ajallaan ja alkuperäisillä varaosilla.
• Se tarjoaa helppouden autokulujen parempaan hallintaan.
• Lisäpalvelut, kuten sijaisauto ja kausirengassäilytys, tuovat lisähelpotusta arkeesi.
• Olet varma, että ŠKODA Ajoturva on voimassa, koska autosi huolletaan ja korjataan aina valmistajan edellyttämällä tavalla.

ŠKODA Huolenpitosopimus hinnastot ja esitteet