Olet sivustolla: Škoda Pääsivustolle

ŠKODA Ajoturva

ŠKODA Ajoturva

ŠKODA Ajoturva 24 h Palvelunumerot ovat

Suomesta 0403 400900
ulkomailta +358 403 400900 

Huollattaessasi autosi valtuutetulla ŠKODA Service -merkkihuollolla, olet hyvissä käsissä myös huoltojen välillä. ŠKODA Ajoturva on voimassa aina koko huoltovälin ajan, kun autosi on huollettu ja muut toimenpiteet suoritettu valtuutetussa ŠKODA Service -merkkikorjaamossa ja huoltokirjassa on voimassaoleva ŠKODA Ajoturva -leima. Ajoturva on voimassa 1.3.2000 jälkeen Suomessa ensirekisteröidyille ŠKODA-autoille kaikissa Euroopan Unioniin kuuluvissa maissa sekä ETA-maissa.

ŠKODA Ajoturvan peruspalvelut sisältävät:

  • 24 h tiepalvelun
  • Autosi hinauksen sekä sinun ja matkaseurueesi kuljetuksen pois vikapaikalta, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä
  • ŠKODA Ajoturvan mukaisen kohtelun korjaamolla

Vaihtoehtoiset lisäpalvelut:

Mikäli autoasi ei saada kuntoon yhden työpäivän kuluessa, Sinulla on mahdollisuus myös yhteen seuraavista vaihtoehtoisista lisäpalveluista:

  • Saat käyttöösi sijaisauton vian korjaamisen ajaksi, kuitenkin enintään kolmeksi päiväksi maksamalla ainoastaan sijaisauton polttoainekulut.
  • Yhden yön hotellimajoituksen Sinulle ja matkaseurueellesi, tai
  • Kuljetus perille Suomessa sijaitsevalle, tai mikäli vika ilmenee jossain muussa ŠKODA Ajoturvan kattamassa maassa, kyseisessä maassa paikkakunnalle, jonne olit autollasi ajamassa.

Kaikki yllämainitut palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Tutustu Škoda Ajoturvan etuihin ja ehtoihin tarkemmin autosi mukana saamastasi esitteestä.

Laakkonen ŠKODA Service -merkkihuollot