Puhelinpalvelumme uudistui - uudet huollon merkkikohtaiset varausnumerot otettu käyttöön. Katso kaikki numerot tästä!

Hyötyajoneuvo ja pikkubussi
Täysin uudet hyötyajoneuvot Nissan Primastar, Interstar ja Townstar

Uusi Nissan Primastar alk. 37.613 €

Matkustajia vai tavaraa? Kuormasta ja tarpeistasi riippumatta uudesta Nissan Primastarista on saatavana versio moneen tarkoitukseen.

PANEL VAN

Osaava, tilava ja luotettava. Uuden Nissan Primastarin tilat ja ajettavuus ovat käteviä sekä kaupungin kaduilla että moottoriteillä. Saatavana myös korkea malli ja 2 liukuovea, joista on helppo nousta kyytiin kummalta puolelta tahansa.

CREW VAN

Tilaa jopa kuudelle henkilölle ja heidän varusteilleen – kun työ vaatii lisäkäsiä

COMBI

Metrin levyinen oviaukko kätevään lastaamiseen, kun auto on pysäköitynä kadun varteen. Uudessa Nissan Primastarissa on joustavat matkustaja- ja tavaratilayhdistelmät. Jos irrotat istuimet, saat 4 m³ tavaratilaa. Voit valita autoon yhden tai kaksi liukuovea.

Uusi Nissan Interstar alk. 41.966 €

Nissan Interstariin on saatavana runsaasti erilaisia akseliväli-, hyötykuorma- ja kokovaihtoehtoja, joista löydät itsellesi täydellisen mallin.

Etu- tai takavetoinen pakettiauto

Etuvetoisena valittavissa kolme eri pituutta, kolme eri korkeutta ja jopa 14,8 m³ tavaratilaa. Keskiraskaaseen ja raskaaseen työhön sopivasta takavetoisesta uudesta Nissan Interstarista on saatavana kaksi eri pituutta, kaksi eri korkeutta ja jopa 17 m³ tavaratilaa.

Combi

Voit kuljettaa joko kuutta tai yhdeksää ihmistä. Kuljettaessasi kuutta ihmistä jää käyttöösi enemmän tavaratilaa. Uudessa Nissan Interstar Combissa kaikilla matkustajilla on 65 cm jalkatilaa, kallistuvat ja mukavat istuimet sekä varmuus kattavista aktiivisista ja passiivisista turvallisuusteknologioista, jotka takaavat heidän turvallisuutensa.

Platform cab

Täydellinen vaihtoehto monille päällirakenteille, kun korin kokonaispituus on enintään 7 m – esimerkiksi kylmäauto- tai pitopalvelukäyttöön.

Sähköpakettiauto Nissan Townstar Van alk. 43.600 €

Täysin uusi Nissan Townstar EV -sähköpakettiauto on erittäin järkevä valinta yritykselle, koska sen käyttökustannukset ovat vain murto-osa dieselauton vastaavista kuluista. Sen vaikuttava, jopa 291 km toimintamatka, riittää pisimmillekin työmatkoille.

Täysin uuden Nissan Townstar EV:n voit personoida oman yrityksen tarpeiden mukaan

Kuljetatpa sitten laatikoita, kuormalavoja, huonekaluja tai mitä tahansa muuta tavaraa, tutustu tavaratilan vaikuttavaan joustavuuteen ja lukuisiin kiinnityskohtiin, joihin saat kiinnitettyä kuorman turvallisesti. Halutessasi voit myös valita mukautettavat matkustajien istuinkokoonpanot, joiden avulla saat vielä enemmän tavaratilaa silloin, kun kyytiin ei tarvitse mahtua matkustajia.

Nissan Automyynti

Martinsillantie 14 0106258670
Avoinna tänään
Mekaanikonkatu 12 0106258460
Avoinna tänään
Voimatie 1 0106258620
Avoinna tänään
Ruiskumestarinkatu 4 0106258420
Avoinna tänään
Harjulantie 6 0106258200
Avoinna tänään

Nissan Primastar Van N-Connecta 2.0L dCi E6Df 110 hv L1H1: EU-yhdistetty kulutus 176-204 l/100 km, ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP):184 g/km. kokonaishinta alk.37.613 € (sis. toimituskulut 600 €)

Nissan Primastar Combi N-Connecta 9-paikkainen 2.0 dCi E6Df 150 hv L2H1: EU-yhdistetty kulutus 6,8-7,8 l/100 km, ja CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP):187 g/km. kokonaishinta alk. 58.785 € (sis. toimituskulut 600 €)

Nissan Interstar Van Acenta 2,0L dCi E6Df 180 hv L2H2: CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): 244 g/km. kokonaishinta alk. 41.966 € (sis. toimituskulut 600 €)

Nissan Townstar EV Van Acenta Light 45 kWh L1H1: CO2-päästöt (uusi mittaustapa, WLTP): 0 g/km. kokonaishinta alk. 43.600 € (sis. toimituskulut 600 €)

Kuvien autot erikoisvarustein. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimintamatkalukemat perustuvat EU:n lainsäädännön mukaisiin laboratoriotesteihin, ja ne on tarkoitettu eri ajoneuvotyyppien väliseen vertailuun. Tiedot eivät viittaa yksittäiseen ajoneuvoon eivätkä kuulu osana tarjoukseen. Lukemat eivät välttämättä kuvaa todellisia ajossa syntyviä päästöjä. Virallisiin tuloksiin voivat vaikuttaa valinnaiset lisävarusteet, huolto, ajotyyli ja ei-tekniset tekijät, kuten sääolosuhteet. Lukemat on määritetty uuden WLTP-mittaustavan (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti.

FiksuDiili | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.