HEDIN AUTOMOTIVE Black Week vielä 30.11. asti. Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä! Mukana uusia!

Maksa kätevästi osissa Hedin Automotive MaksuDiilillä.

MaksuDiilillä huolto- varaosa- ja tarvikeostot joustavasti osissa.

Yksityisasiakkaan Hedin Automotive MaksuDiili on edullinen ja joustava tapa maksaa esim. kesä- ja talvirenkaat sekä huollon palvelut kaikissa Hedin Automotive liikkeissä. OPn asiakkaana ostoksista kertyy sinulle myös bonusta. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.

Hedin Automotive MaksuDiili on jatkuvakäyttöinen luotto, ja rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. MaksuDiili -tilille kertyneet ostokset maksat sinulle sopivina kuukausimaksuina ja voit käyttää tiliä sinulle myönnetyn luoton puitteissa.

Laskut voit maksaa MaksuDiilillä etukäteen mobiilisti.

Saat puhelimeesi huoltotyön jälkeen maksulinkin, jolla voit maksaa huoltolaskun etukäteen mobiilisti, jolloin auton noutaminen on vaivatonta ja nopeaa. Mobiilimaksulla lasku näkyy huollossa välittömästi maksettuna. Huoltolasku siirtyy MaksuDiili-tiliisi, ja laskutetaan sinulta seuraavassa MaksuDiili-laskussasi.   

Hedin Automotive MaksuDiiliä voit hakea verkkopalvelussamme tai täyttämällä hakemuksen lähimmässä Hedin Automotive liikkeessä.

Hae MaksuDiiliä tästä

Hedin Automotive MaksuDiili ytimekkäästi

  • Ei avausmaksua
  • 3 ensimmäistä kuukautta korotonta maksuaikaa. Maksat lyhennyksen lisäksi vain laskutuspalkkion 5 €/kk
  • Luotto voi olla jopa 7500 euroa vuodessa
  • Minimikuukausierä 1,7 % luoton määrästä (minimikuukausierä 50 €)
  • Esim. 2.000 € luotolle todellinen vuosikorko on 15,05 % kun luoton korko on OP-prime + 9,95 % prosenttiyksikköä (10,2 % 5/2020) ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2.719,61 €*
  • Laskutus kuukausittain, laskutuspalkkio on 5 €/kk
  • Voit maksaa valitsemasi minimierän tai sitä suuremman erän kuukaudessa
  • Luoton voit maksaa kerralla pois milloin vain
  • MaksuDiiliä ei voi käyttää auton hankintaan

Kysy lisää MaksuDiilistä huoltoneuvojiltamme tai varaosamyyjiltämme.

Hedin Automotive MaksuDiili

 

Katso lähin Hedin Automotive >>

Huollon ajanvaraus | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

*MaksuDiili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko on 2.000 € luotolle 15,05 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,95 % (10,2 % 05/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2.719,61 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 55 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.