HEDIN AUTOMOTIVE Black Week vielä 30.11. asti. Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä! Mukana uusia!

Tuttu kumppani – Uusi nimi
Laakkonen on nyt Hedin Automotive

Kesäkuussa 2022 Hedin Mobility Group osti Laakkosen autoliiketoiminnot.

Hedin Mobility Group laajentaa toimintaansa Suomeen ostamalla Laakkosen autoliiketoiminnot.


Hedin Automotive Oy
 on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland ja Bavaria Oy, jotka myyvät vuosittain yli 25 000 autoa ja suorittavat yli 200 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa kahdeksaa automerkkiä: BMW, Ford, Mazda, MINI, Nissan, Opel, ŠKODA ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme tarjoavat kaikki palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.
www.hedinautomotive.fi

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 5 000 henkilöä ja yhtiö toimii yli 200 toimipaikassa 12 eri maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 2,8 miljardia euroa ja se myi yli 125 000 autoa.

Konserni edustaa yli 30 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Liiketoimintoihin kuuluvat lisäksi Ford ja MG-merkkien maahantuonti Ruotsissa, Renault ja Dacia maahantuonti Ruotsissa ja Tanskassa, BYD maahantuonti Ruotsissa ja Saksassa, Dodge, RAM ja Ford F150 maahantuonti Euroopassa, renkaiden ja varaosien tukkumyynti, autonvuokraamoketju Mabi Mobility, yksityisleasingyhtiö Car to GoSweden Ab, yritysleasingyhtiö Unifleet Ab sekä osaomistukset Pendragon PLC:stä ja iMove AS:stä.
www.hedinmobilitygroup.com