HEDIN AUTOMOTIVE Black Week vielä 30.11. asti. Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä! Mukana uusia!

Huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin Hedin Automotivelta
Hedin Automotive huolto- ja korjauspalvelut luotettavasti kaikkiin merkkeihin.

Hedin Automotive monimerkkihuolto alk. 189 €

Hedin Automotive Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4 sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.

Katso kaikki tarkistuslistan kohdat tästä >>

Varaa Hedin Automotive Monimerkkihuolto tästä

Ilmainen huoltovideo

Huoltovideossa saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta ja korjausta vaativista kohteista. Palvelu on ilmainen kaikille merkeille Hedin Automotive huollossa.
Lue lisää tästä

Vauriokorjaamo

Henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Vauriokorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
Varaa aika vahinkotarkastukseen tästä

Proautolasipalvelu

Hedin Automotivelta ammattitaidolla kaikki tuulilasipalvelut: vaihdot, korjaukset ja kalibroinnit.
Esim. kiveniskemän korjaus 58 €, seuraavat 29 €/kpl.
Lue lisää tästä

Renkaanvaihto ja rengasmyynti

Uudet renkaat ja renkaiden vaihtopalvelu. Hedin Automotivelta myös vaivattomasti renkaiden kausisäilytys alk. 95 €/kausi. Säilytyspalvelu sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon.
Katso rengastarjoukset tästä

Hedin Automotive nouto- ja palautuspalvelu.

Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde 40 km
Lue lisää tästä
Hedin Automotive MaksuDiilillä maksat huolto-, varaosa- ja tarvikeostot joustavasti osissa, myös mobiilisti. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.
Lue lisää tästä

Katso lähin Hedin Automotive

Huollon ajanvaraus | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.