Huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin Hedin Automotivelta
Hedin Automotive huolto- ja korjauspalvelut luotettavasti kaikkiin merkkeihin.

Hedin Automotive monimerkkihuolto alk. 189 €

Hedin Automotive Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4-sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.

Katso kaikki tarkistuslistan kohdat tästä >>

Varaa Hedin Automotive Monimerkkihuolto tästä

Ilmainen huoltovideo

Huoltovideossa saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta ja korjausta vaativista kohteista. Palvelu on ilmainen kaikille merkeille Hedin Automotive huollossa.

Vauriokorjaamo

Henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Vauriokorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
Varaa aika vahinkotarkastukseen tästä

Proautolasipalvelu

Hedin Automotivelta ammattitaidolla kaikki tuulilasipalvelut: vaihdot, korjaukset ja kalibroinnit.
Esim. kiveniskemän korjaus 58 €, seuraavat 29 €/kpl.
Lue lisää tästä

Renkaanvaihto ja rengasmyynti

Uudet renkaat ja renkaiden vaihtopalvelu. Hedin Automotivelta myös vaivattomasti renkaiden kausisäilytys alk. 95 €/kausi. Säilytyspalvelu sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon.
Katso rengastarjoukset tästä

Hedin Automotive nouto- ja palautuspalvelu.

Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde 40 km
Hedin Automotive MaksuDiilillä maksat huolto-, varaosa- ja tarvikeostot joustavasti osissa, myös mobiilisti. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä.
Lue lisää tästä

Katso lähin Hedin Automotive

Huollon ajanvaraus | Turvallisesti verkossa tai puhelimella

Huollot, renkaan vaihdot, autojen koeajot ja sopimusten allekirjoitukset hoidetaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjän tai huoltoneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.