Olet sivustolla: Nissan Pääsivustolle
Hedin Automotive vauriokorjaus
Täyden palvelun vauriokorjaamo

Näin pelti- ja lasivauriot hoituvat Hedin Automotivella

Vahingon sattuessa

Kun vahinko tapahtuu, olethan yhteydessä meihin. Voit varata ajan vahinkotarkastukseen tai lähettää kuvat vauriosta suoraan korjaamolle kuvatarkastuksen kautta. Akuuteissa tilanteissa käytössäsi on myös ympäri vuorokauden toimiva vahinkopalvelu 24/7. Arvioimme autosi vaurion laajuuden, teemme kustannusarvion ja lähetämme tiedot tarkastuksesta vakuutusyhtiöösi. Tarkastus on maksuton. Voit myös saapua paikanpäälle – suoritamme tarkastuksia ilman ajanvarausta arkisin klo 9-15. Varaathan tähän kuitenkin hieman enemmän aikaa. Sivusta näet myös meidän muut huoltopalvelumme.

Vahingon sattuessa
Hedin Automotive huolto Pohjola Korjaamomestari

Jos olet Pohjola Vakuutuksen asiakas, autovahingon sattuessa Pohjola Korjaamomestarimme auttaa sinua vahinkoilmoituksen teossa ja hoitaa autosi korjaukseen. Korjaamomestaripalvelu löytyy tällä hetkellä täyden palvelun vauriokorjaamoiltamme Espoosta, Helsingistä, Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta, Tampereelta ja Porvoosta.

Varaa aika Pohjola korjaamomestarille
Hedin huolto
Muista myös vahinkoilmoitus

Kun olet varannut ajan vahinkotarkastukseen, muistathan tehdä myös vahinkoilmoituksen. Vakuutusyhtiöt suosittelevat tekemään ilmoituksen sähköisesti, jonka pääset tekemään viereisistä linkeistä.

Akuuteissa tilanteissa

Autamme myös aukioloaikojen ulkopuolella

Vahinkopalvelu 24/7