Uusi täyssähköinen
MG ZS EV

Jopa 440 km sähköllä (WLTP). 40 min pikalataus 80%.

Täyssähköinen SUV

MG ZS EV

MG ZS EV Comfort (68.3 kWh) 34 900 €

MG ZS EV Luxury (68.3 kWh) 37 900 €

MG ZS EV on täyssähköinen perheystävällinen SUV. Jopa 440 km:n (WLTP) toimintamatka mahdollitaa paitsi kaupunkiajon myös pidemmät matkat.

MG ZS EV vakiovarustelu on erittäin kattava voit tutustua eri versoiden varusteluun alla olevasta linkistä. 

MG ZS EV Vakiovarusteet ja tekniset tiedot

Pitkä toimintamatka

Tutustu sähköajon ja latauksen yksityiskohtiin

Olipa kyseessä arki- tai viikonloppumatka, täysin uusi MG ZS EV, jonka toimintasäde on WLTP:n mukaan 440 km, vie sinut minne haluat.

Jopa 92 kW:n pikalatausteholla saavutat 80 % 40 minuutissa. 3-vaiheisella 11 kW AC-latauksella voit herätä joka päivä täyteen ladattuun akkuun, jos käytät yön yli kotilatausta. 

MG ZS EV:ssä on ratkaisu, jossa on suuret moduulit kennopakkauksissa, mikä lisää sekä volyymienergiatiheyttä että painon energiatiheyttä ja tarjoaa pidemmän kantaman.

Moottorissa on matalapaineinen valutekniikka, joka vähentää painoa, melua ja tärinää. Hiusneulakäämin ansiosta moottorilla on noin 1 % suurempi hyötysuhde ja 10-15 % suurempi vääntö ja teho kuin perinteisillä sähkömoottoreilla.

MG ZS EV on varustettu nestejäähdytys- ja esilämmitysjärjestelmällä, mikä tarkoittaa, että akkupakkaus on aina ihanteellisessa lämpötilassa.

Valitse Eco-, Normal- tai Sport-vaihtoehdoista, jotta auto mukautuu ajotarpeisiisi.

Turvallisempaa matkaa

Tutustu turvallisuuden yksityiskohtiin

Akkupaketti on läpikäynyt tiukat turvallisuustestit. Erilaisten iskujen jälkeen kaikista mahdollisista kulmista, paketti katkaisee korkeajännitteen muutamassa millisekunnissa, mikä takaa akun turvallisuuden ja välttää tulipalon vaaran.

MG ZS EV:n korin vääntöjäykkyys on 25 000 Nm, ja siinä on huolella suunniteltu energiaa vaimentava ja luja teräsrunko.

Jäykkä runkorakenne ja 6 turvatyynyä tarjoavat sekä kuljettajalle että matkustajalle maksimaalisen suojan onnettomuuksia vastaan.

Useita antureita ja kameroita, jotka ulottuvat näkökentän ulkopuolelle varmistamaan ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella olevien turvallisuuden.

MG ZS EV ominaisuudet videona

Moderni ja älykäs muotoilu

Tutustu muotoilun yksityiskohtiin

Älykäs, sähköinen muotoilu, ilman säleikköä, kirkkaat LED-valot, 17 tuuman alumiinivanteet pölykapselilla ja "on the go" -asenne tekevät täysin uudesta MG ZS EV:stä erottuvan auton.

"Silverstone" LED-ajovalot 21 yksikön LED-lampussa on tervetuloa kotiin -toiminto, hämäräanturi ja älykäs kaukovalojen ohjausjärjestelmä.

"Phantom" LED-takavalot 8 LED-valolla takavalot muodostavat vahvan valovyön.

Tunne olosi mukavaksi

Tutustu sisustan yksityiskohtiin

Yksi parhaista takapääntilasta luokassaan, tasainen takalattia ja leveät mitat, MG ZS EV kantaa kaiken mitä tarvitset ja enemmän.

Kauniin pehmeillä materiaaleilla, hiilikuitua muistuttavalla kojelaudalla ja monimutkaisilla ompeleilla varustettu MG ZS EV tarjoaa ensiluokkaisen, mukavan ja suunnitellun ajoympäristön.

MG ZS EV on yksi ensimmäisistä malleista segmentissä, joka on varustettu tällä toiminnolla. Panoraamakattoluukun avulla voit nauttia matkasta erityisen valossa ja raikkaassa ilmassa.

MG ZS EV:n automaattinen ilmastointilaite on varustettu 2,5 hiukkassuodattimella tuottamaan raikasta ja terveellistä ilmaa maastoauton matkustamoon ja ylläpitämään terveellistä ilmanlaatuindeksiä (AQI). Myös takamatkustajille on omat ilmansuuttimet.

Tämä malli on varustettu kolmella USB-tyypin A-liitännällä ja kahdella USB-tyypin C-liitännällä, joten kaikki voivat ladata puhelimensa samanaikaisesti.

MG iSMART

Älykäs sovellus, joka yhdistää auton internettiin ja auton käyttäjään.

Comfort

MG ZS EV

Alkaen 34 900 €

17" alumiinivanteet
7" virtuaalinen mittaristo
MG iSMART Lite - mobiilisovellus
LED etu- ja takavalot
10,1" infotainment-näyttö
Peruutuskamera
QI laturi
MG pilot -avustavat järjestelmät
Ota yhteyttä ja varaa koeajo
Luxury

MG ZS EV

Alkaen 37 900 €

Sähköisesti säädettävä kuljettajanistuin
17" alumiinivanteet
Automaattisesti taittuvat sivupeilit
MG iSMART - mobiilisovellus
Keinonahkaverhoillut Istuimet
Kuolleen kulman varoitus
Panoraamakattoluukku
360-kamera


Ota yhteyttä ja varaa koeajo

MG ZS EV Nopeaan toimitukseen

MG ZS EV

Nyt nopeaan toimitukseen