Täysisähköinen SUV
MG Marvel R

Jopa 400 km toimintamatka (WLTP) | Kiihtyvyys 0-100 4.9s

Täyssähköinen SUV

MG MARVEL R

MG Marvel R Luxury - alkaen 42 900 €

MG Marvel R Performance AWD - alkaen 45 900 €

Nopea kiihtyvyys ei ole MG MARVEL R:n ainoa etu. Urheilullinen alustarakenne ja optimaalinen painojakauma takaavat sinulle ajonautinnon, jonka laadukas ja tilava ohjaamo viimeistelee.

MG Marvel R vakiovarustelu on erittäin kattava voit tutustua eri versoiden varusteluun alla olevasta linkistä. 

MG Marvel R Vakiovarusteet ja tekniset tiedot

Tasapainoinen tehopakkaus

Tutustu ajettavuuden yksityiskohtiin

Kolmella sähkömoottorilla ja 288 hv:n ja 665 Nm:n yhdistetyllä teholla MG MARVEL R kiihtyy 0-100 km/h vain 4,9 sekunnissa. Sport+- ja talvi -ajotilan ansiosta olet valmis myös poikkeuksellisiin ajo-olosuhteisiin.

Marvel R on varustettu yksisuuntaisella kytkimellä, joka on kevyempi kuin kaksisuuntainen kytkin; autosta tulee tehokkaampi, reagoivampi ja se tarjoaa paremman ajopidon. Marvel R on tämän rakenteen ansiosta nelivetoinen vain eteenpäin ajettaessa. Kytkin varmistaa, että etuakseli kytkeytyy päälle, kun tarvitaan lisävoimaa. Se mahdollistaa myös sen, että etumoottori kytkeytyy toisinaan pois päältä, mikä puolestaan ​​lisää toimintamatkaa. 

iBooster varmistaa jarrutustehon eri tilanteissa ja takaa nopeamman reaktion. Se myös parantaa ajokokemusta erilaisilla poljinasetuksilla

Marvel R:n urheilullisen alustan on kalibroinut saksalainen insinööritiimi. Apurunko on valmistettu alumiiniseoksesta, joka vähentää tehokkaasti painoa ja parantaa käsittelyä.

Auton painojakauma on 50:50, mikä entisestään parantaa ajo-ominaisuuksia.

Täyssähköistä mukavuutta

Tutustu teknisiin yksityiskohtiin

MG Marrvel R käyttää akkukennopakkauksissa suuri moduulirakennetta, joka lisää sekä energiatiheyttä että tarjoaa pidemmän kantaman.

Kaikissa MG Marvel R:n sähkömoottoreissa käytetään hiusneulakäämitystekniikkaa, joka on jopa 30 % tehokkaampi kuin perinteinen menetelmä. Kaksi takamoottoria toimivat erikseen maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi

Kolmivaiheinen 11 kW:n integroitu laturi nopeampaan vaihtovirtalataukseen ja jopa 90 kW:n latausteho mahdollistaa akun latauksen jopa 80 %:iin noin 40 minuutissa.

Takamoottori on kytketty kaksinopeuksiseen vaihteistoon.Ykkösvaihde parantaa vääntöä hitaissa nopeuksissa ja kakkosvaihde parantaa kiihtyvyyttä ja taloudellisuutta kovissa nopeuksissa.

Perinteiseen (PTC) -ilmastointiin verrattuna ilmalämpöpumppu parantaa energiatehokkuutta jopa 50 %, joten pääset Marvel R:llä pidemmälle kylmissä olosuhteissa.

MG Marvel R ominaisuudet videona

MG Marvel R takaa kuljettajan ja matkustajien turvallisuuden

Tutustu turvallisuuden yksityiskohtiin

Akkupaketti on läpikäynyt tiukat turvallisuustestit. Erilaisten iskujen jälkeen kaikista mahdollisista kulmista, paketti katkaisee korkeajännitteen muutamassa millisekunnissa, mikä takaa akun turvallisuuden ja välttää tulipalon vaaran.

Enemmän lämpömuovattua terästä, alumiiniseoksia ja komposiittimateriaaleja käytetään varmistamaan Marvel R:n korin jäykkyys ja keveys.

Joskus onnettomuutta ei voida välttää, mutta MG Marcel R:n jäykän runkorakenteen ja 7 turvatyynyn (mukaan lukien uloin sivuturvatyyny) ansiosta matkustajat on suojattu vakavia vammoja vastaan.

Useita antureita ja kameroita, jotka ulottuvat näkökentän ulkopuolelle varmistamaan ajoneuvon sisällä ja ulkopuolella olevien turvallisuuden.

Rohkeasti muotoiltu

Tutustu muotoilun yksityiskohtiin

Matala katto ja viisto C-pilari ovat dynaamisia sekä edessä että takana. Tämä antaa korille eteenpäin suuntautuvan asennon, joka huoku tehoa ja luonnetta. Marvel R on SUV, jota on nautinto ajaa.

Auton kylki on pehmeästi pyöristetty ja pyörien päällä on kaksinkertainen kaari. Yksinkertaiset ja hienostuneet designelementit sulautuvat saumattomasti yhteen. Marvel R on yhtä hauskaa katsella kuin ajaa.

Koristeellinen ja kapea valonauha kulkee pitkin koko etuosaa taiteellisen ilmeen saamiseksi. Marvel R Performance tarjoaa tervetuliaisvalaistuksen ainutlaatuisella valotehosteella.

Kokonaissuunnittelu on saanut inspiraationsa avaruusaluksista, ja kaksi valonauhaa on upotettu suorakaiteen muotoisiin moduuleihin. Ajovaloissa on täysin uudenlainen asettelu taustavaloilla.

Takaosasa kulkee valoviiva, joka lisää ajoneuvon visuaalista leveyttä ja on suunniteltu sisäisillä nuolijousilla. Marvel R Performance tarjoaa tervetuliaisvalaistuksen ainutlaatuisella valotehosteella.

Digitaalinen premium sisustus

Tutustu sisustan yksityiskohtiin

Koko näyttö on valmistettu Corning Gorilla -lasista, ja näytössä on virtuaalisia ja fyysisiä painikkeita, jotka tekevät käytöstä turvallisempaa ja tehokkaampaa.

Kolme aluetta näyttävät kaikki tarvittavat tiedot, ja voit mukauttaa widgetejä itsellesi sopiviksi.

Lataa älypuhelimesi ajon aikana. Qi-laturi sijaitsee keskikyynärnojassa, joten se on kaikkien autossa olevien käytettävissä.

Bosen tiimi käytti ammattitaitoaan ja taitojaan tehdäkseen kattavan analyysin MG Marvel R:n sisustuksesta. Se sisälsi huolellisen analyysin, kuten äänitehosteiden testaamisen ja tasapainon säätämisen luodakseen äänen, joka vie sinut konserttipaikalle, jotta voit todella kokea musiikin.

Bose-kaiuttimet ovat saatavilla vain Marvel R Performancessa.

Odotettavissa on 900 mm:n erittäin pitkä piilotettu ilmanpoistoaukko, joka on integroitu yleiseen keskusohjausrakenteeseen ja varustettu neljällä älykkäällä sähkötuulettimen siipillä, jotka voivat älykkäästi ohjata tuulettimen kulmaa lämpötilan muutosten mukaan. Lisäksi ilmanpuhdistusjärjestelmä suodattaa pois haitalliset hiukkaset, mukaan lukien kaikentyyppiset siitepölyt ja jotkut virukset pitääkseen matkustamon ilman terveenä.

Innovatiivinen tunne tulee esiin jo lähestyessäsi autoa. Piilotettu ovenkahva taittuu ulos ja istuin palaa ajoasentoon, kun virta kytketään.

Heilauta jalkasi takaluukun alla olevan virtuaalisen polkimen lähellä ja luukku avautuu.

Panoraamakattoluukku, joka ulottuu lähes koko kattoon. Avaamalla sen voitpäästä raittiiseen ilmaan ja nauttia auringonsäteistä.

Marvel R on 95 % peitetty NVH (Noise, Vibration and Harshness) äänieristysmateriaaleilla, mukaan lukien kaksikerroksinen äänieristyslasi. Kun on moottoin ääntäkään ei ole, se on kuin hiljaisessa konserttisalissa. Kun musiikkia soitetaan, ääniaallot säestävät ajonautintoasi.

Premium istuin Istuimet ovat nappanahkaa ja urheilullisesti muotoillut. Istuimissa on sekä lämmitys että tuuletus. 

64-värinen ympäristövalaistus "Aurora" voi muuttaa tunnelmaa autossa ja jopa liikkua musiikin mukana. Valitse useista väreistä ja sävyistä ja säädä kirkkautta haluamallasi tavalla.

MG iSMART

Älykäs sovellus, joka yhdistää auton internettiin ja auton käyttäjään.

Enemmän kuin älykäs

Tutustu käytännöllisiin yksityiskohtiin

Tavaratilan tilavuus on 357 litraa, ja takaluukussa on suuri aukko, joka helpottaa tavaroiden lastaamista. Takaistuimilla on 60/40 jaettu rakenne, joka voi laajentaa tavaratilan enintään 1 396 litraan alas taitettuna.
Etutavaratilan* tilavuus on 150 litraa. Täällä voit säilyttää kaikkea latauskaapeleista tietokonelaukkuun tai 24-tuumaiseen matkalaukkuun.

*Etutavaratila vain takavetoisissa MG Marvel R -malleissa

Hyödynnä matkustamo täysimääräisesti, sillä siinä on 5 puhelintaskua, 8 mukinpidikettä ja suuri tila kelluvan konsolin alla.
Takaosasto on tilava säädettävällä takaistuimella ja säilytyslokerolla takakyynärnojassa.

MG Marvel R:n suurin hyväksytty vetomassa on 750 kg, joka riittää useimpiin käyttökohteisiin.

V2L-toiminnon ansiosta MG Marvel R voi toimia virtalähteenä sisä- ja ulkotiloissa. Voit ladata tai käyttää mitä tahansa sähkölaitetta, jopa 2 200 W. teholla*

*V2L-kaapeli myydään erikseen.

Luxury

MG Marvel R

Alkaen 42 900 €

Lämmitettävät ja tuuletetut etuistuimet
Sähkötoiminen takaluukku Virtual Pedal-toiminnolla
Automaattisesti himmentyvät peilit
Urheilulliset istuimet osittain nahalla
19" kaksisävyiset kevytmetallivanteet
150L tavaratila edessä
Kuolleen kulman varoitus
Mukautuva vakionopeudensäädin
Panoraama kattoluukku
360° kamera
Ota yhteyttä ja varaa koeajo
Performance AWD

MG Marvel R

Alkaen 45 900 €

Luxury-varustelun lisäksi:
BOSE äänijärjestelmä
Tri-motor -suorituskyky
0-100 km/h 4,9 sekunnissa

Ei tavaratilaa edessä


Ota yhteyttä ja varaa koeajo

MG Marvel R Nopeaan toimitukseen

GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - EUH-476 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Jyvaskyla

Luxury

42 900 €
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - OZU-114 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
1 tkm Sähkö Tampere

Luxury *Tämä yksilö koeajettavissa Tampereella*

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - OZU-118 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
1 tkm Sähkö Tampere

Luxury

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - GPS-953 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Helsinki

Luxury // Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360°kamera / LED-Matrix valot / Panorama /

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - ESN-205 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
8 tkm Sähkö Helsinki

Luxury // Akkukoko 70 kWh /Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360°kamera / LED-Matrix valot /

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - GPS-629 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
1 tkm Sähkö Lahti

Luxury / Akkukoko 70 kWh /Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360°kamera / MG Rahoitusetu 3.99%

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - GPS-969 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Helsinki

Luxury // Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360°kamera / LED-Matrix valot / Panorama /

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - MON-837 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Joensuu

Luxury

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - FSM-282 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Lahti

Luxury

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDriveg/100km
MG Marvel R - XRX-936 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Vantaa

Luxury // Akkukoko 70 kWh / Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360°kamera / LED-Matrix valot/

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - XSA-662 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Raisio

Marvel R Luxury // Akkukoko 70 kWh / Toimintamatka 402 km // 360°kamera / MG Rahoitus 3,99%

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
GreenDrive0g/100km
MG Marvel R - SPM-973 Vaihtoauto

MG Marvel R

2023
0 tkm Sähkö Lappeenranta

Luxury // Akkukoko 70 kWh / Toimintamatka 402 km / Ilmalämpöpumppu / 360° kamera / LED Matrix valot

43 900 €
alk. 446 €/kk
MG Rahoitusetu 3.99%
MG Marvel R

Nyt nopeaan toimitukseen