Olet sivustolla: Mazda Pääsivustolle
Rahoitus ja vakuutus

Räätälöidyt rahoitus- ja vakuutuspalvelut

Myyjiemme asiantuntevien neuvojen avulla saat valitsemaasi uuteen autoon tai vaihtoautoon sopivan rahoitusmuodon. Kaikkiin autoihimme saat osamaksuratkaisun, uusiin autoihin voit ottaa myös yksityisleasingin tai tehdä FiksuDiili-sopimuksen. Autamme myös oikean vakuutuksen valinnassa.

Kodin säästöjä ei tarvitse sitoa auton hankintaan. Räätälöimme sinulle sopivan rahoitus- ja vakuutusratkaisun.

Uuden auton tai vaihtoauton hankinnassa kannattaa aina kysyä vaihtoehtoisia rahoitustapoja asiantuntevilta automyyjiltämme. Yksilöllisiä ratkaisuja on yhtä monta kuin on asiakkaitakin.

Omaan talouteen sopivan kokoiseksi mitoitettu rahoitus säästää turhilta riskeiltä ja tasapainottaa perheen menoja. Kaikkia kodin säästöjä ei tarvitse sitoa auton hankintaan – elämässähän on myös muita kiinnostuksen kohteita.

Annamme mielellämme neuvoja rahoitusvaihtoehdoistamme ja autamme valitsemaan asiakkaan elämäntilanteeseen parhaiten istuvan ratkaisun.

Rahoituspalvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme kaikki järjestelyt asiakkaan puolesta sen jälkeen, kun se oikea, vastustamaton auto on löytynyt.

Käytössäsi on myös rahoituslaskuri, kun olet verkkosivuiltamme löytänyt kiinnostavan vaihtoehdon. Sen avulla näet, millainen osamaksurahoitus istuisi omaan budjettiisi.

Automyyjä auttaa oikean vakuutuskokonaisuuden valinnassa. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Autosi vakuutukset kätevästi kauttamme

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiantuntijamme auttavat vakuutuksen valinnassa.

Automyyjämme auttavat uuden autosi vakuutusten valinnassa. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja meidän kauttamme saat kaikki ajankohtaiset tarjoukset.

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme avulla edullisen liikenne- ja kaskovakuutuksen kaikkiin yritysautoihimme. Toimittamissamme leasingautoissa tulee aina olla liikennevakuutuksen lisäksi laajin Kaskovakuutus.

Hedin Automotive FiksuDiilillä uusi auto ilman käsirahaa

FiksuDiili on kiinteään kuukausimaksuun perustuva joustava sopimusmuoto, jolla saat ilman käsirahaa uuden auton käyttöön 2-4 vuodeksi pienellä kuukausierällä.

FiksuDiili on fiksu myös sopimuksen päättyessä: voit lunastaa auton itsellesi maksamalla suuremman viimeisen erän tai palauttaa auton liikkeeseen ja halutessasi ottaa jälleen uuden auton FiksuDiilillä.

Osamaksurahoitus tasoittaa perheesi menoja

Rahoituslaskurin avulla näet, millainen osamaksuratkaisu istuisi budjettiisi.

Osamaksu on perheesi talouden kannalta tasaisempi maksuratkaisu. Räätälöimme sinulle sopivankokoisen kuukausierän ja hoidamme kaikki rahoitusjärjestelyt. Ostettava auto käy yleensä vakuutena. Kuukausierää mitoittaessamme otamme huomioon käsirahan ja mahdollisen suuremman viimeisen erän määrän sekä sopimusajan. Rahoituskorko on kiinteä ja luoton voi katkaista maksamalla jäljellä olevan velan pois milloin vain sopimuskauden aikana. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös. Tarkemmat osamaksusopimuksen yksityiskohdat saat automyyjiltämme.

Yksityisleasing on huoletonta autoilua

Ei auton ostoa, ei käsirahaa, ei vaihtoautoa. Huoletonta autoilua ensimmäisistä kilometreistä alkaen.

Kotitalouksille tarkoitettu yksityisleasing tasapainottaa perheen taloutta. Leasingin avulla pääset uuden auton käyttäjäksi helpommin ilman käsirahaa tai vaihtoautoa. Lisäksi nautit huolettomista ajokilometreistä, sillä leasing sisältää esimerkiksi määräaikaishuollot. Yksityisleasingissä idea on sama kuin asunnon vuokraamisessa. Et maksa omistamisesta vaan käyttämisestä. Leasingsopimuksen tekoa varten tarvitset vain hyväksytyn luottopäätöksen. Leasingsopimuksen voit tehdä valintasi mukaan 24-48 kuukaudeksi. Kuukausivuokran suuruus määräytyy auton kokonaishinnan, vuokra- eli leasingajan sekä kyseiselle ajalle mitoitettujen ajokilometrien mukaan.

Vuokra sisältää:

  • sovitun ajokilometrimäärän
  • huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot
  • normaalista kulumisesta aiheutuvat tekniset
  • korjaukset
  • kesä- ja talvirenkaat ja renkaiden kausivaihdot sekä uusinnat tarvittaessa
  • sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi

Yritysautomyyntimme palvelee kaikissa leasingtarpeissa

Vapauta pääoma tuottavaan liiketoimintaan. Leasing on helppo yritysautoratkaisu.

Yritysautomyyntimme tarjoaa yrityksille selkeät ja helposti seurattavat rahoitus- ja huoltoleasingratkaisut. Leasing on järkevä vaihtoehto yrityksille, jotka eivät halua sitoa pääomaa auton hankintaan. Yritys maksaa kuukausivuokraa eli leasingmaksun auton käyttämisestä.

Rahoitusleasingissa sopimusaika on yleensä 24-48 kk. Auton huolto- ja ylläpitokustannuksista vastaa auton vuokraaja. Rahoitusleasingiin voi yhdistää vaivattomasti huolenpitosopimuksen ja vakuutukset.

Hedin Automotive Leasing on Hedin Automotiven huoltoleasingpalvelu. Yrityksille huoltoleasing on vaivaton ja helposti budjetoitava yritysautoratkaisu. Sopimusaika vaihtelee yrityksen tarpeiden mukaan 12-48 kk välillä. Huoltoleasing on laajempi leasingratkaisu sisältäen auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuvat korjauskustannukset sekä kesä- ja talvirenkaat kausivaihtoineen.

Lisää yrityksille tarjottavista rahoitus- ja palveluratkaisuista voit lukea Yritysmyynti-sivultamme.

Yritysmyynnin yhteystiedot
Hakuvahdit (0)