Kevät on tullut! Kaikissa Hedin Automotiven liikkeissä vietetään Kevätkarkeloita 30.4. asti! Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä

Hedin Automotive tukee Kummien kautta lasten ja nuorten mielenterveystyötä Suomessa
Olemme mukana tekemässä hyvää
Takana yli 10 vuotta kestänyt kumppanuus

Hedin Automotive tukee Lastenklinikoiden Kummit ry:n työtä Suomessa

Hedin Automotive Oy tukee Kummien tärkeää työtä. Jo vuodesta 2011 lähtien olemme tukeneet monipuolisesti lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa yhteensä yli puolella miljoonalla eurolla. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä on saatu yhdessä upeita asioita aikaiseksi ja tuettua monipuolisesti lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa ja terveyttä Suomessa. 

Kummit yhteistyön kautta olemme tukeneet lastentautien tutkimustyötä sekä lastenklinikoiden laitehankintoja. Yksi isoimmista tukikohteista on ollut uraauurtava sydänläppähanke. Olemme olleet mukana avustamassa rahoituksen kautta sekä läpän kehitystyötä että käyttöönottoa. Sydänläppähankeen avulla tuotiin uutta teknologiaa potilastyöhön. Kyseisen läpän avulla pikkupotilas saattoi välttyä kasvaessaan uudelta sydänleikkaukselta.

Viime vuosina tuki on kohdistunut lasten ja nuorten mielenterveystyön tukemiseen - Kummien Mielen tila – kampanjaan ja Cool Kids- hankkeeseen. Cool Kids on näyttöön perustuva hoitomenetelmä, jolla hoidetaan tehokkaasti lasten ahdistuneisuushäiriötä. Aihe on meille Hedin Automotivella yksi tärkeimmistä ja haluamme olla tukemassa lapsiperheitä sekä lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa. Lasten ja nuorten mielenterveyden tukemiselle on Suomessa jatkuvasti kasvava tarve.

Kaikki lahjoitusvaramme on keskitetty vuonna 2024 Lastenklinikoiden Kummeille. Tuen kohteena on Kummien Mielen tila -kampanja.

Lue lisää Kummien Mielen tila -kampanjasta
Marja Hintikan haastattelussa toimitusjohtajamme Mikko Mykrä

Miksi Kummien tukeminen on meille tärkeää?

Marja Hintikan haastattelussa Kummien kumppanuuspäällikkö Nina Tuomenoksa

Hedin Automotive tukee Kummien tärkeää työtä

Tutustu Kummien toimintaan

Hedin Automotive tukee Kummien tärkeää työtä

Lastenklinikoiden Kummit on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa koko Suomessa. Kummien tukikohteina ovat viisi yliopistollista lastenklinikkaa/ -sairaalaa, lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveys.

Lue lisää Kummien toiminnasta