Bavaria Finlandin kampanja-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Finland Oy ("Bavaria" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan osallistuvat kaikki Bavaria Finlandin Facebook-sivuilla kommentoineet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 1.-14.8.2023.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistuu jokainen Bavaria Finlandin facebook-sivuilla kampanja-aikana kommentoinut henkilö automaattisesti.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajat valitsee Bavaria Finland. Arvonnan palkintoina on 10 kpl 2 päivän lippuja 2 hengelle Tapiola festivaaleille 18. – 19.8.2023.  Arvonta suoritetaan 15.8.2023. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Palkinto ei sisällä majoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Bavaria Finland vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Bavaria Finland ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Bavaria Finlandille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Bavaria Finlandin niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Bavaria Finland pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)