Bavaria Laakkosen kampanja-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan osallistuvat kaikki Bavaria Laakkosen liikkeissä BMW:n 11.-29.7.2022 välisenä aikana koeajaneet 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 11.-29.7.2022

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistuu jokainen Bavaria Laakkosella 11.-29.7.2022 BMW:n koeajanut koeajoluvan tiedoilla automaattisesti.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajat valitsee Bavaria Laakkonen. Arvonnan palkintoina on 6 kpl pääsylippuja Kalevan Kisat yleisurheilun Suomenmestaruuskisoihin Joensuuhun 4.-7.8. Arvonta suoritetaan ma 1.8.2022. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Lippujen toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa erikseen. Palkinto ei sisällä majoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Bavaria Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)