Voita liput Järvenpää Soi -tapahtumaan

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä")
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kilpailu voimassa 1.7.–6.7.2022. 

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook -sivuilla arvonnan kommenttikenttään. Voittajat arvontaan arvotaan ja voittajille ilmoitetaan 8.7.2022.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Laakkonen. Palkintona 3 päivän pääsyliput Järvenpää Soi -tapahtumaan. Arvotaan 2 voittajaa, 2 lippua/voittaja. Voittajat vastaavat mahdollisesta matkakuluista itse.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voitosta ilmoitetaan Laakkosen Facebook-sivuilla sekä henkilökohtaisesti voittajalle.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/Instagramin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook/Instagram- sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, ei Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)