Voita liput Iltan joulukonserttiin

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Finland Oy ("Bavaria Finland" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan osallistuvat kaikki Bavaria Finlandin Facebook-sivuilla arvontajulkaisuun 8.-12.12.2022 kommentoineet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 8. – 12.12.2022

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistuu jokainen Bavaria Finlandin Facebook-sivuilla arvontajulkaisuun 8.-12.12.2022 kommentoinut henkilö.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajat valitsee Bavaria Finland. Arvonnan palkintoina on 2 kpl pääsylippuja Iltan joulukonserttiin joko 13.12.2022 Tuusulassa tai 21.12.2022 Jyväskylässä. Arvonta suoritetaan 12.12.2022. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Lippujen toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa erikseen. Palkinto ei sisällä majoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Bavaria Finland vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Bavaria Finland ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Bavaria Finlandille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Bavaria Finlandin niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Bavaria FInland pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

 

Hakuvahdit (0)