Voita Hedin Certified -auto

JÄRJESTÄJÄ

Hedin Automotive Oy ("Hedin Automotive" tai "järjestäjä")
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kilpailu voimassa 22.4.–31.5.2023. 

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua täyttämällä yhtystietonsa arvontalomakkeella ja antamalla samalla markkinointiluvan Hedin Automotivelle. 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Hedin Automotive. Palkintona arvotaan käytetty Hedin Certified Takuullinen henkilöauto FORD FOCUS 1,0 EcoBoost 100 hv Start/Stop M5 Trend. Palkinnon arvo on 9500 €. 

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajalle sekä tieto voittajasta kerrotaan arvontaan osallstuneille. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Hedin Automotive vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Hedin Automotive ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Hedin Automotive pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän Facebook/Instagram- sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat järjestäjälle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta järjestäjä tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

.

Hakuvahdit (0)