Bavaria Laakkosen kampanja-arvonnan säännöt

 

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu

 

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

 

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 17. – 20.12.2021.

 

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua jakamalla ajatuksia MINIstä MINI Bavaria Laakkosen Facebook -sivuilla arvonnan kommenttikentässä. Osallistumisaika jatkuu julkaisusta ma 20.12.2021 klo 23:59 asti.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Laakkonen. Arvonnan palkintona on 5 kpl MINI Baby Racer -potkuautoja. Arvonta suoritetaan ti 21.12.21. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kautta henkilökohtaisella viestillä. Palkinnot ovat noudettavissa henkilöllisyystodistusta näyttämällä Bavaria Laakkosen MINI Storesta Helsingistä ti 21.12.2021 alkaen liikkeen aukioloaikoina.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

 

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook-sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

 

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, ei Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)