Voita liput Karjala-turnaukseen

JÄRJESTÄJÄ

Hedin Automotive Oy ("Hedin Automotive" tai "järjestäjä")
PL 36
80101 Joensuu

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailuun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kilpailu voimassa 31.10.–3.11.2022. 

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla järjestäjän Facebook tai Instagram -sivuilla arvonnan kommenttikenttään. Voittajat arvontaan ma 4.11.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Hedin Automotive. Palkintona arvotaan lippuja Karjala-Turnaukseen To-Su päiville. Arvotaan 10 lippua per päivä ja 2 lippua/voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voitosta ilmoitetaan Laakkosen Facebook-sivuilla sekä henkilökohtaisesti voittajalle.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Hedin Automotive vastaa palkintoon liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Hedin Automotive ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessäjärjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/Instagramin käyttöehtoja. Hedin Automotive pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan järjestäjän Facebook/Instagram- sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat järjestäjälle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta järjestäjä tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa järjestäjän käyttöön, ei Facebookille/Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin/Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)