Grease-arvonta 2022 säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet  arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 11.2. - 18.2.2022.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Laakkosen Facebook tai Instagram -sivuilla arvonnan kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Laakkonen. Arvonnan palkintona on 20 kpl lippupaketteja (2 lippua/paketti) Grease-musikaalin ennakkonäytökseen 20.4.2022.  Arvonta suoritetaan ma 21.2.2022 Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin tai Instagramin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook tai Instagram- sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Arvonta ei ole Facebookin/Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)