Hakuvahdit (0)

Ford AamuLIVE arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Veljekset Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä")
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassa oleva ajokortti, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on ti 7.9. klo 10.00-10.30

OSALLISTUMINEN

Arvontaan pääsee mukaan kommentoimalla Ford AamuLIVE:n chatissa 7.9. klo 10.00-10.30.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Voittajan arvonnan suorittaa Laakkonen. Arvonnan palkintona Ford Mustang Mach-E viikonlopuksi käyttöön. 

Viikonlopun ajankohta sovitaan voittajan ja Ford-liikkeen kesken. Auton luovutus ja palautus sopimuksen mukaan Laakkosen Ford-liikkeestä:

Voittajan mahdolliset matkakustannukset valittuun Ford-liikkeeseen ja sieltä takaisin kotipaikkakunnalle eivät sisälly palkintoon.  

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Auton vakuuttamisesta vastaa Laakkonen, voittaja vastaa polttoainekuluista ja vakuutuksen omavastuusta vahinkotapauksessa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin/IG:n kautta henkilökohtaisella viestillä.

 JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.