BMW Anna Golf 2021 arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Laakkonen Oy ("Laakkonen" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on la 5.6. - su 6.6.2021.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla BMW Bavaria Laakkosen Facebook -sivuilla arvonnan kommenttikenttään. Osallistumisaika jatkuu julkaisusta su 6.6.2021 klo 23:59 asti.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Laakkonen. Arvonnan palkintona on osallistuminen kahdelle hengelle Anna Golf tapahtumaan 13.6. Arvonta suoritetaan ma 7.6.21. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kautta henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Laakkonen vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Laakkonen ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Laakkoselle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Laakkosen niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Laakkonen pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Laakkosen Facebook-sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Laakkoselle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Laakkonen tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.


Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Laakkosen käyttöön, ei Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)