Hakuvahdit (0)

Bavarian BPS kesäkampanja-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Finland Oy ("Bavaria" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on voimassa oleva ajokortti, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 10.7. – 26.8.2023.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookin tai Instagramin kommenttikenttään, kenen ystävän kanssa ja minne haluaisi kesälomamatkan BMW-autolla tehdä ja mistä Bavaria Finlandin toimipisteestä auton haluaa noutaa käyttöönsä. Kampanja-aikana arvotaan 3 autoa 1,5 vkoksi kerrallaan. Arvonta päivät ovat: 17.7.2023, 31.7.23 ja 14.8.23.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajan valitsee Bavaria Finland. Arvonnan palkintona on BMW 330e xDrive, jonka voittaja saa käyttöönsä noin 1,5 viikoksi alempana säännöissä kerrotuksi aikajaksoksi. Voittaja vastaa polttoainekuluista. Palkintoauto on käytössä seuraavasti:
19.7. klo 12 – 28.7.22 klo 12 asti
2.8. klo 12 – 11.8.22 klo 12 asti
16.8. klo 12 – 25.8.22 klo 12 asti

Voittaja sitoutuu ottamaan vähintään yhden lomakuvan sekä jakamaan kuvan sosiaalisessa mediassa. Kuvatekstissä tulee mainita joko @BMWBavaria (FB) tai @HedinAutomotiveFinland (IG). Lisäksi tulee käyttää seuraavia hashtageja #bavariafinland #bmwpremiumselection #bpskesäkampanja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Auto luovutetaan voittajalle tankattuna. Autojen vakuuttamisesta vastaa Bavaria, voittaja vastaa lopuista käyttöajan polttoainekuluista ja vakuutuksen omavastuusta mahdollisessa vahinkotapauksessa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin/IG:n kautta henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Bavaria Finland vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Bavaria Finland ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Bavaria Finlandille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Bavarian niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/IG:n käyttöehtoja. Bavaria pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Bavarian ja Hedin Automotive Finlandin Facebook ja IG-sivuilla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Bavarialle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Bavaria tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Bavarian käyttöön, ei Facebookille/Instagramille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.