Kevät on tullut! Kaikissa Hedin Automotiven liikkeissä vietetään Kevätkarkeloita 30.4. asti! Katso kaikki edut ja tarjoukset tästä

Bavaria Finlandin kampanja-arvonnan säännöt

JÄRJESTÄJÄ

Bavaria Finland Oy ("Bavaria" tai "järjestäjä"),
PL 36,
80101 Joensuu,

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan osallistuvat kaikki Bavaria Finlandin BMW-liikkeissä uuden BMW-mallin 26.5. – 10.6.2023 koeajaneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 26.5. – 10.6.2023.

OSALLISTUMINEN

Arvontaan osallistuu jokainen Bavaria Finlandin BMW-liikkeissä uuden BMW-mallin kampanja-aikana koeajanut henkilö automaattisesti.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Arvonnan voittajat valitsee Bavaria Finland. Arvonnan palkintoina on 4 kpl VIP-lippuja Radio Nova festivaaleille pe 16.6.23 ja la 17.6.23 sekä molemmille päiville 4 kpl peruslippuja.  Arvonta suoritetaan 12.6.2023. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Palkinto ei sisällä majoitusta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Bavaria Finland vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Bavaria Finland ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Bavaria Finlandille antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Bavaria Finlandin niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Bavaria Finland pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Hakuvahdit (0)