Hedin Automotive
Huollon nouto- ja palautuspalvelu vain 69,50 €

max. 40 km säteellä

Hedin Automotive huollon nouto- ja palautuspalvelu helpottaa elämääsi. Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme autosi sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteestasi tai työpaikaltasi ja palautamme sen huollettuna sinulle haluttuun määränpäähän. Toimintasäde on 40 km Hedin Automotive huoltopisteen ja toivotun nouto-/palautuspaikan välillä. 

40 km säteellä

Nouto- ja palautuspalvelu 69,50 €

Nouto- ja palautuspalvelun voit tilata kätevästi määräaikaishuollon verkkovarauksen yhteydessä  Lisääthän lisätietokenttään tiedot toivotusta nouto- ja palautusosoitteesta sekä ajankohdista. Voit varata nouto- ja palautuspalvelun myös puhelimitse huoltovarauksen yhteydessä.

Nouto- ja palautuspalvelun tuottaa Biila Go. 
Desinfioimme kaikki auton hallintalaitteet aina noudon ja palautuksen yhteydessä. 

Noutohuollon toiminta-alueet:


Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Muu Suomi: Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Oulu, Raisio, Turku, Tampere, Porvoo ja Varkaus. 

Etu koskee kaikkia automerkkejä huolto- ja korikorjaamoissamme. 

Varaa aika huoltoon tästä

Huollon voit maksaa myös kätevästi osissa Hedin Care Huoltorahoituksella.

Hedin Care Huoltorahoitus on jatkuvakäyttöinen luotto, ja rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Hedin Care Huoltorahoitukselle kertyneet ostokset maksat sinulle sopivina kuukausimaksuina ja voit käyttää tiliä sinulle myönnetyn luoton puitteissa. Et tarvitse erillistä lainaa, kortteja tai käteistä. Hedin Care Huoltorahoitus-hakemuksen voit täyttää Hedin Automotive liikkeessä.
Lue lisää Huoltorahoituksesta täältä

Katso kaikki toimipisteet

Katso lähin Hedin Automotive huollon toimipisteesi.
Huollon toimipisteet