Peugeot ja Citroën Hullut Päivät Hedin Automotive -liikkeissä! Lue lisää >>

Valtuutettu merkkihuolto palveluksessasi
Hedin Automotive merkkihuolto

Hedin Automotive merkkihuolto palvelee paikkakunnallasi

Hedin Automotive merkkihuolto palvelee paikkakunnallasi. Huollamme merkit: BMW, Citroën, Ford, Mazda, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda, Subaru ja INEOS. Valtuutetut merkkihuoltomme hoitavat autosi kuntoon ammattitaidolla. Erikoiskoulutetut ammattilaisemme korjaavat autosi tehtaan määrittelemien ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Merkkihuollossa autostasi huolehtii aina ammattilainen ja osaavissa käsissä myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy.

Merkkihuollossa onnistuu määräaikaishuollon lisäksi esimerkiksi myös renkaidenvaihto, tuulilasinvaihto ja korjaus, ilmastointihuolto, öljynvaihto, ja monet muutkin huoltotarpeet.

Merkkihuollosta saat aina myös maksuttoman videotallenteen mukaasi. Saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta.

Huoltovarauksen merkkihuoltoomme voit tehdä kätevästi 24/7. Syötä autosi rekisterinumero ja näet heti huolto-ohjelman mukaisen huollon ja sen hinnan.

Varaa aika huoltoon tästä

Katso kaikki Hedin Automotive toimipisteet

Palvellemme 15 paikkakunnalla Suomessa. Löydä lähin palveleva Hedin Automotive huoltoliikkeesi. 

 

Löydä lähin Hedin Automotive toimipisteesi tästä
Pelti- ja lasivauriot hoituvat Hedin Automotivella

Täyden palvelun vauriokorjaamo

Kun vahinko tapahtuu, olethan meihin yhteydessä. Saat kauttamme kattavat henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Vauriokorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
Tutustu tarkemmin tästä ja varaa aika vauriokorjaukseen
Hyödynnä etusi huollon yhteydessä

Tutustu ajankohtaisiin huollon kausitarjouksiin

Katso kaikki merkkikohtaiset huollon kausitarjoukset sekä lisävarustetarjoukset.
Tutustu tarjouksiin tästä
Huolto- ja korjauspalvelut luotettavasti kaikkiin merkkeihin.

Monimerkkihuolto alk. 189 €

Hedin Automotive Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4-sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.
Tutustu tarkemmin tästä ja varaa huolto

Maksa huolto-, varaosa- ja tarvikeostot edullisesti ja joustavasti osissa MaksuDiilillä.

Yksityisasiakkaan Hedin Automotive MaksuDiili on edullinen ja joustava tapa maksaa esim. kesä- ja talvirenkaat sekä huollon palvelut kaikissa Hedin Automotive liikkeissä.
Lue lisää MaksuDiilistä tästä