Valtuutettu merkkihuolto palveluksessasi
Hedin Automotive merkkihuolto

Hedin Automotive merkkihuolto palvelee paikkakunnallasi

Hedin Automotive merkkihuolto palvelee paikkakunnallasi. Huollamme merkit: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Jeep, Kia, Mazda, Maxus, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda, Subaru ja INEOS. Valtuutetut merkkihuoltomme hoitavat autosi kuntoon ammattitaidolla. Erikoiskoulutetut ammattilaisemme korjaavat autosi tehtaan määrittelemien ohjeiden mukaisesti ja alkuperäisiä varaosia käyttäen. Merkkihuollossa autostasi huolehtii aina ammattilainen ja osaavissa käsissä myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy.

Merkkihuollossa onnistuu määräaikaishuollon lisäksi esimerkiksi myös renkaidenvaihto, tuulilasinvaihto ja korjaus, ilmastointihuolto, öljynvaihto, ja monet muutkin huoltotarpeet.

Merkkihuollosta saat aina myös maksuttoman videotallenteen mukaasi. Saat tarkkaa ja havainnollista tietoa autosi kunnosta.

 

Auto tilalle kätevästi huollon ajaksi

Kaikissa Hedin Automotive liikkeissä toimii myös sijaisautopalvelu, joka auttaa asiakkaitamme jatkamaan matkaa.

Sijaisauto on kätevä ja helppo ratkaisu huollon ja auton korjaamisen ajaksi. Valikoima tarjoaa eri koko- ja mallivaihtoehtoja ja vuokra sisältää yleensä tietyn määrän ajokilometrejä. Varmistat sijaisauton saamisen parhaiten varaamalla auton käyttöösi huoltoajan varaamisen yhteydessä.

 

Huoltovarauksen merkkihuoltoomme voit tehdä kätevästi 24/7. Syötä autosi rekisterinumero ja näet heti huolto-ohjelman mukaisen huollon ja sen hinnan.

Varaa aika huoltoon tästä
Pelti- ja lasivauriot hoituvat Hedin Automotivella

Täyden palvelun vauriokorjaamo

Kun vahinko tapahtuu, olethan meihin yhteydessä. Saat kauttamme kattavat henkilö- ja pakettiautojen kolari- ja vauriokorjaukset. Vauriokorjaamomme hoitaa vauriotarkastukset ja auttaa sijaisauton hankinnassa, vahinkojen arvioinnissa, vahinkoilmoituksen tekemisessä sekä neuvoo yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön korjauksen edistämiseksi.
Tutustu tarkemmin tästä ja varaa aika vauriokorjaukseen
Hyödynnä etusi huollon yhteydessä

Tutustu ajankohtaisiin huollon kausitarjouksiin

Katso kaikki merkkikohtaiset huollon kausitarjoukset sekä lisävarustetarjoukset.
Tutustu tarjouksiin tästä
Huolto- ja korjauspalvelut luotettavasti kaikkiin merkkeihin.

Monimerkkihuolto alk. 189 €

Hedin Automotive Monimerkkihuolto on tarkoitettu vm. 2017 ja sitä vanhempiin autoihin. Se sisältää moottoriöljyn ja suodattimien vaihdon sekä 19 kohtaisen tarkastuksen. Hinta alkaen 4-sylinterisiin moottoreihin (henkilöautot, ei koske automerkkien erikoismalleja). Pakettiautoille hinta 219 €.
Tutustu tarkemmin tästä ja varaa huolto

Hedin Care Huoltorahoitus - Maksa huolto-, varaosa- ja tarvikeostot edullisesti ja joustavasti osissa

Yksityisasiakkaan Hedin Care Huoltorahoitus on edullinen ja joustava tapa maksaa esim. kesä- ja talvirenkaat sekä huollon palvelut kaikissa Hedin Automotive liikkeissä.
Lue lisää MaksuDiilistä tästä

Katso kaikki Hedin Automotive toimipisteet

Palvelemme 22 paikkakunnalla Suomessa. Löydä lähin palveleva Hedin Automotive -liikkeesi. 

 

Löydä lähin Hedin Automotive toimipisteesi tästä