Usein Kysytyt Kysymykset
Mikä on Hedin Drive?

Hedin Drive on kuukausimaksullinen autoilu, jonka avulla tasapainotat autoilun kulut tuloihin ja menoihin sopivaksi. Ajat uudella autolla sinulle sopivaan hintaan, ja voit helpottaa arkeasi valitsemillasi lisäpalveluilla.

Ennen sopimuskauden alkua

Hedin Drive on autoilua ilman omistamisen murheita. Voit valita uuden auton käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla 2-4 vuodeksi eli joko 24, 36 tai 48 kuukaudeksi. Kuukausimaksun suuruuteen vaikuttavat valitsemasi auto, sopimuskauden pituus, ajokilometrit sekä mahdolliset lisävarusteet. Et tarvitse alkupääomaa tai vakuuksia, myönteinen luottopäätös riittää.

Valitse autovalikoimastamme sinulle sopiva auto, samalla sivulla voit laskea sille Hedin Drive kuukausihinnan. Voit myös tehdä sopimuksen myyjämme kanssa mistä tahansa toimipisteestämme tai täyttää yhteydenottopyynnön sivustollamme.

Valikoimamme kattaa lähes 20 automerkkiä ja useita satoja eri automalleja. Hedin Drive-sopimus on tarjolla lähes kaikkiin uusiin varastossa oleviin ja tehdastilattaviin henkilöautoihin. Voit myös vapaasti varustella autosi lisähintaan. Tutustu Suomen laajimpaan valikoimaamme.

Voit. Hedin Drive-sopimuksen voit tehdä tältä istumalta ilman alkupääomaa. Tarkistamme vain luottokelpoisuutesi. Mahdollinen käsiraha kuitenkin pienentää kuukausierää.

Kaikki ne varusteet, jotka normaalistikin kyseiseen autoon ovat tarjolla voidaan liittää sopimukseen lisähinnalla. Talvirenkaat sisältyvät aina veloituksetta mukaan sopimukseen.

Kyllä voi. Hedin Drive -sopimuksen voi tehdä yksityishenkilö tai yritys.

Kyllä, Hedin Drive -sopimuksen voi tehdä myös pakettiautoihin, mutta silloin sopimuksen tekijänä tulee olla yritys ja auton palautuessaan ALV-vähennyskelpoinen.

Sopimuskauden aikana

Hedin Driven voi tehdä 24, 36 tai 48 kk:n sopimuksella. Ajokilometrit voidaan valita tarpeesi mukaan 10 000-30 000 km/v. Ylikilometriveloitus on autosta riippuen 0,15€-0,20€/km.

Kuukausimaksu on kiinteä ja tasaeräinen koko sopimuksen ajan. Mahdolliset ylikilometrit veloitetaan sopimuksen päättyessä erikseen.

Tarjoamme yhteistyökumppanin liikenne-kaskovakuutuksen edulliseen kuukausihintaan. Vakuutusyhtiö veloittaa vakuutukset erillisellä laskulla.

Voit tehdä erillisen Hedin Care Huoltosopimuksen, joka kattaa esimerkiksi määräaikaishuollot.

Vuotuisen ajoneuvoveron lisäksi tulee sinun hankkia liikenne- ja kaskovakuutus. Maksettavaksesi jäävät katsastusten lisäksi esimerkiksi polttoaine- tai latauskulut ja pesut. Auto tulee huollattaa määräaikaishuolto-ohjelman mukaisesti. Tämä hoituu kätevimmin erillisellä Hedin Care Huoltosopimuksella.

Mikäli autoilutarpeesi muuttuvat kesken sopimuksen, voit koska tahansa myydä auton, lunastaa sen itsellesi tai vaihtaa toiseen, kunhan auton loppuvelka on maksettu. Myyjämme auttavat uuden, muuttuneita tarpeita paremmin vastaavan vaihtoehdon löytämisessä.

Sopimuskauden päättyessä

Sinulla on kolme vaihtoehtoa sopimuskauden lopussa:

1. Voit hakea uutta Hedin Drive-sopimusta uuteen autoon
2. Voit lunastaa auton itsellesi maksamalla viimeisen suuremman osamaksuerän
3. Voit palauttaa auton

Ota yhteyttä lähimpään Hedin Automotive -liikkeeseen. Autamme ja varmistamme, että kaikki tarvittavat toimenpiteet palautuksessa suoritetaan sujuvasti. Lue lisää auton palautuksesta.

Ajoneuvon tulee olla palautettaessa normaalissa käyttökunnossa.

1. Tyhjennä auto omista tavaroistasi huolellisesti
2. Varmista, että mukana on samat varusteet kuin autossa oli luovutushetkellä, esim. lisälämmityslaitteen johto, hattuhylly jne
3. Auton tulee olla puhdas, jotta vastaanottotarkastus sujuu ilman viivytyksiä
4. Ota auton mukana tulleet renkaat mukaan
5. Ota mukaan myös kaikki auton avaimet
6. Asiakas vastaa mahdollisten vikojen tai vaurioiden korjausten kustannuksista
7. Mikäli auton huolto on ajankohtainen tai auton huollonilmaisin ilmoittaa lähestyvästä huollosta, huolto tulee olla suoritettuna valtuutetussa merkkiliikkeessä ennen auton palautusta
8. Jos tiedossa on korivaurioita, niistä on hyvä tehdä vahinkoilmoitus jo valmiiksi etukäteen
9. Mahdolliset sopimuksessa sovittujen kilometrien ylikilometrit laskutetaan erikseen
10. Ilmoita palautuksesta kirjallisesti viimeistään kuukautta ennen sopimuksen päättymistä.