Yhteiskuntavastuu yritystoiminnassamme

Yhteiskuntavastuu

 Olemme alallamme merkittävä työllistäjä, veronmaksaja ja palveluntarjoaja. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme kestävä autoilu nyt ja tulevaisuudessa. Edustamamme automerkit ja tarjoamamme palvelut auttavat asiakkaitamme tekemään entistä kestävämpiä autoiluun liittyviä valintoja. Tukemiemme kohteiden kautta luomme hyvinvointia koko yhteiskunnalle. Hedin Automotive on vakavarainen perheyritys, joka täyttää taloudelliset velvoitteensa niin työntekijöitä kuin yhteiskuntaakin kohtaan. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa paikallisesti 15 eri paikkakunnalla. 

Asiakastyytyväisyys

Olemme autoilun aito kumppani, joka palvelee asiakkaitaan kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa auton hankinnasta ja huollosta tilanteeseen, jossa asiakas vaihtaa vanhan autonsa uuteen. Asiakastyytyväisyys on aina ollut meille tärkeä toiminnan mittari. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja liikekohtaisesti niin myynnin kuin huolto- ja korjauspalveluidenkin osalta – näin voimme seurata koko toimintaamme koskevien tulosten kehitystä sekä yleisellä että paikallisella tasolla. Samalla saamme arvokasta tietoa mahdollisista kehitystarpeista.

Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä, kaikissa kanavissa. Tyytyväinen asiakas on meille merkki onnistuneesta työstä. Vastaamme asiakkaan tarpeisiin viipymättä ja varmistamme, että asiakas saa meiltä tarvitsemansa tuotteet ja palvelut nopeasti, sujuvasti ja laadukkaasti. Olemme kehittäneet asiakaspalveluamme ympäröivän maailman tavoin yhä digitaalisemmaksi. Tavoitteenamme on, että digitaaliset palvelut toimivat saumattomasti yhdessä fyysisten toimipisteidemme ja perusprosessiemme kanssa kaikissa kanavissa. 

Olemme mukana tukemassa yhteiskunnan hyvinvointia

Tuemme valtakunnallisia hankkeita, jotka liittyvät lasten ja nuorten sekä perheiden arkeen, edistävät elämisen laatua ja tuottavat iloa mahdollisimman monelle. Yhteistyösuhteet ovat lähtökohtaisesti pitkäaikaisia, ja ne heijastavat suomalaisia arvojamme ja istuvat luonnollisesti liiketoimintaamme. Tällä hetkellä pitkäaikainen kumppanimme ja sponsorointikohteemme ovat Lastenklinikoiden Kummit ry.

 

Lastenklinikoiden Kummit ry

Yhteistyömme Lastenklinikoiden Kummit ry:n kanssa sai alkunsa vuonna 2011. Yhteistyön kautta olemme tukeneet monipuolisesti lasten ja nuorten hyvinvointia Suomessa yhteensä yli puolella miljoonalla eurolla. Olemme muun muassa olleet mukana tukemassa uraauurtavaa sydänläppähanketta, lasten syöpätautien tutkimusta, lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden Cool Kids -hoito-ohjelmaa sekä uuden lastensairaalan laitehankintoja. Yhteistyö käsittää myös joka vuosi järjestettävän Elämä Lapselle -konsertin, jonka kautta tuemme Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä. 

www.Kummit.fi