#CHARGEDWITHPASSION

MINI on hauska ja ympäristöystävällinen valinta työsuhdeautoksi.

Jos et pidä kompromisseista työssä tai vapaalla, MINI on autosi. Älykkäät palvelut ja innovatiivinen tekniikka helpottavat elämääsi liikuitpa sitten kaupungissa tai maanteillä. Älä tyydy tylsään työsuhdeautoon - kulje omia teitäsi.

MINI on ekologinen valinta työsuhdeautoksi niille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja.

Mutta mikä tärkeintä, MINI on tosi kiva ajaa!

MINI AT WORK
Tervetuloa Bavarialle valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva MINI!

MINI Electric.

Tarvitsetko ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa ja haluat löytää aina parkkipaikan asiakaskäynneilläsi? Valitse MINI Cooper SE täyssähköinen MINI työsuhdeautoksi. MINI Electricistä löytyy hyvät tilat neljälle matkustajalle ja auton kompaktit ulkomitat on kuin tehty päästöttömään kaupunkiajoon. Täyssähköautojen autoverottomuus tämän vuoden alusta alensi autoetua erittäin kohtuulliseksi.

Lue lisää ja valitse omasi

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid on oikea valinta kun tarvitset tilaa ihmisille sekä tavaroille. Liikut jopa 52 km matkan päästöittä sähköllä sekä pidemmät matkat vaivattomasti polttomoottorilla.

Lue lisää
Bavaria
Bavaria -myyntipisteet

Koeajot ja esim. tilaussopimusten allekirjoitukset pyritään hoitamaan mahdollisimman turvallisesti. Voit sopia myyjäsi kanssa sinulle parhaiten sopivasta tavasta.

MINI Countryman Cooper SE ALL4 autoverollinen kokonaishinta alk. 45.603 € (sis.toimituskulut 600 €) uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 41 g/km ja kulutus 1,8 l/100km.  MINI Cooper SE Essential autoverollinen kokonaishinta alk. 38.580 € (sis. toimituskulut 600 €) uuden WLTP mittaustavan mukainen CO2-päästö 0 g/km. Sähköllä ajettava toimintamatka 216 – 234 km.

Muut Bavaria tarjoukset

Thule Pacific Alpine suksiboksi Bavarialta vain 499 €
Lue lisää
Talvirenkaat kaupan päälle!
MINI Countryman Plug-in Hybrid Yksityisleasingillä ilman käsirahaa alk.499 €/kk!
Lue lisää
Nyt yksityisleasingillä 376 €/kk - rajoitettu erä.
MINI ELECTRIC Bavariasta.
Lue lisää