Vieläkö kesärenkaat vaihtamatta? Varaa nyt aika renkaanvaihtoon verkosta tai puhelimitse 010 625 6320. Verkkovaraukseen pääset suoraan tästä

Rahoitus

Joustavat rahoitusvaihtoehdot yrityksille ja yksityisille

Tarjoamme joustavan rahoitusratkaisun uudelle MINI-autollesi. Rahoitustuotteistamme löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, etsit sitten sopivaa rahoitusratkaisua itsellesi tai yrityksellesi.

MINI Rahoitusratkaisut yksityisille
MINI Osamaksu

Kun haluat valita itsellesi ja omalle MINI-autollesi räätälöidyn rahoitusratkaisun, on oikea valinta MINI Osamaksu.

MINI Osamaksu on taloudellinen ratkaisu uuden MINIn hankkimiseen. Saat valita itsellesi sopivan pituisen maksuajan ja autosi toimii lainan vakuutena.

Kysy lisää MINI Osamaksusta omasta omasta Bavaria -liikkeestäsi.

MINI To Go

Kun haluat helppoa ja riskitöntä autoilua, kannattaa valita MINI To Go -yksityisleasing. Sopimuskauden aikana maksat vain kuukausivuokran, polttoaineet ja vakuutukset.

Kun valitset MINI To Gon valitset huolettomat ajokilometrit. Sinä voit keskittyä ajamiseen, MINI ToGo huolehtii muusta.

Kysy lisää MINI To Go -yksitysleasingistä omasta Bavaria -liikkeestäsi.

MINI Rahoitusratkaisut yrityksille
MINI Osamaksu

MINI Osamaksu on yksinkertainen ja joustava rahoitusratkaisu MINI-yritysauton hankintaan.

MINI Osamaksu voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Voit valita yrityksesi tarpeisiin sopivan maksuajan ja auto toimii lainan vakuutena.

Kysy lisää MINI Osamaksusta yrityksille omasta  Bavaria -liikkeestäsi.

MINI Huoltoleasing

MINI Huoltoleasing on yritysautojen rahoitusratkaisu, joka varmistaa, että yrityksesi pääoma on käytettävissä siihen mihin se on tarkoitettu: yrityksesi kehittämiseen.

MINI Huoltoleasing on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää muun muassa sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset. 

Kysy lisää MINI Huoltoleasingistä omasta Bavaria -liikkeestäsi.

MINI Rahoitusleasing

MINI Rahoitusleasingissä yrityksesi maksaa vain auton käytöstä. Sopimuksessa on kiinteä kuukausierä, jonka voit muokata joustavasti oman yrityksesi tarpeisiin. Sen lisäksi maksat vain perustamis- ja käsittelykulut.

Sopimuskauden päättyessä sinulla on mahdollisuus palautuksiin, mikäli auton arvo yrittää sille määritellyn jäännösarvon.

Kysy lisää MINI Rahoitusleasingistä omasta Bavaria -liikkeestäsi.