Rahoitus ja vakuutukset

Pelivaraa yrityksellesi

Rahoitus- ja vakuutustuotteistamme löydät varmasti yrityksellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Rahoitusleasing antaa yrityksille pelivaraa

Kun haluat välttää pääoman sitomisen yritysautohankintaan, tutustu meidän rahoitusleasingpalveluun.

Rahoitusleasing on joustava vaihtoehto yritykselle, joka ei halua sitoa pääomaa auton hankintaan ja omistamiseen. Yritys maksaa vuokraa auton käyttämisestä sopimuskauden ajan. Vuokra-aika on 24-48 kk. Leasing sisältää pääomavuokran. Rahoitusleasing antaa myös mahdollisuuden suurempaan viimeiseen erään. Asiakasyritys vastaa auton huolto- ja ylläpitokustannuksista. Rahoitusleasingiin voi yhdistää vaivattomasti huolenpitosopimuksen ja vakuutukset.

Osamaksu on kevyempi rahoitusmuoto yrityksille

Ostettava auto käy usein vakuutena ja rahoituskorko on kiinteä. Luoton voi maksaa pois milloin vain.

Osamaksu on yrityksen taloutta tasapainottava rahoitusmuoto. Ostettava auto käy yleensä vakuutena. Rahoituskorko on kiinteä ja luoton voi katkaista maksamalla pois jäljellä olevan velan milloin vain sopimuskauden aikana. Mahdollisuus suurempaan viimeiseen maksuerään. Osamaksuun voi yhdistää vaivattomasti huolenpitosopimuksen ja vakuutukset.

Yritysautomyyntimme tarjoaa monipuoliset huoltoleasingpalvelut

Kun yritys haluaa päästä autoasioissa mahdollisimman helpolla, on huoltoleasing oikea vaihtoehto.

Hedin Automotive Leasing

Hedin Automotive Leasing on helposti budjetoitava ja selkeä rahoitusmuoto yrityksille ja se järjestyy vaivattomasti samasta Hedin Automotiven liikkeestä kuin autokin. Hedin Automotive Leasing on huoltoleasing, jonka kiinteä kuukausivuokra sisältää

Kuukausivuokra määräytyy auton kokonaishinnan, leasingajan pituuden ja toivotun ajokilometrimäärän mukaan. Sopimusaika on 24-48 kk.

OP Leasing Plus

Huoltoleasing, joka yhdistää kahden vahvan toimijan parhaat osaamisalueet. Hedin Automotive valitsee asiakkaan kanssa autot ja sopivan varustelun sekä järjestää huoltopalvelut. OP Pankki puolestaan hoitaa leasingrahoituksen ja Yritysautoturvan, joka sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen. OP Leasing Plus tarjoaa kaikki huoltoleasingin hyvät puolet sekä auton käyttäjälle että asiakasyritykselle.

Muiden rahoitus- ja autoleasingyhtiöiden huoltoleasingpalvelut

Hedin Automotive yritysmyyntipalvelu tekee yhteistyötä kaikkien huoltoleasingsopimuksia tarjoavien tahojen kanssa. Toisin sanoen asiakasyrityksemme voi valita mieluisat automerkit ja -mallit meiltä ja tehdä huoltoleasingsopimuksen kolmannen osapuolen kanssa. Nimetty yhteyshenkilömme toimii neuvonantajana tarvittaessa.

Yritys maksaa huoltoleasingsopimuksen mukaista vuokraa auton käyttämisestä. Huoltoleasingin yksityiskohdissa saattaa olla pieniä yhtiökohtaisia eroja, mutta pääsääntöisesti vuokra sisältää mm. auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta johtuvat korjauskustannukset sekä renkaiden kausivaihdot.

Vakuutukset vähällä vaivalla yritysmyyntimme kautta

Yritysauton laaja vakuutusturva on yrityksille ajan mittaan paras ratkaisu. Tutustu vaihtoehtoihin yritysmyyjiemme avulla.

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme avulla edullisen liikenne- ja kaskovakuutuksen kaikkiin yritysautoihimme. Toimittamissamme leasingautoissa tulee aina olla liikennevakuutuksen lisäksi laajin Kaskovakuutus.