Vieläkö kesärenkaat vaihtamatta? Varaa nyt aika renkaanvaihtoon verkosta tai puhelimitse 010 625 6320. Verkkovaraukseen pääset suoraan tästä

BMW ja MINI julkishallinnon autona

Hanselin valitsema BMW & MINI autotoimittaja

Hanselin valitsemana BMW ja MINI autotoimittajana on ilo olla palveluksessanne!

BMW on yhä useammin julkishallinnon autovalinta eri puolilla maailmaa. Myös Suomessa BMW on valittu eri autoluokissa Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi. 

Bavaria Helsinki on Hansel Oy:n kilpailuttama BMW-toimittaja. Tarjoamme Hanselin puitesopimusasiakkaille yksilöllisen palvelun niin autoihin tutustumiseen kuin hankinnan suunnitteluun. Tarjouskilpailun perusteella uuden Hanselin puitesopimuksen piiriin kuuluvat seuraavat BMW- ja MINI-mallisarjat:

Pienet katumaasturit ja pienet maastoautot: MINI Countryman
Suuret henkilöautot: BMW 5-sarja
Pitkät nelioviset autot: BMW 7-sarja

Puitesopimuksen nimi: AUTOT PALVELUINEEN 2021-2023 (2025)

BMW tarjoaa julkishallinnon autohankintoihin ylivertaista kokonaistaloudellisuutta.

Autohankintojen kokonaistaloudellisuuden varmistavat BMW malliston pieni keskikulutus, pitkät huoltovälit, järkevät huoltohinnat ja huokea CO2 verovaikutus. Samojen tekijöiden ansiosta BMW säilyttää arvonsa monia kilpailijoitaan paremmin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat myös keskeisiä asioita hankinnoista päätettäessä. Kestävän kehityksen toimenpiteet ovat olennainen osa koko BMW Groupin strategiaa ja yhtiö onkin saanut tällä saralla merkittävää tunnustusta. BMW Group on muun muassa valittu maailman vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi yhteensä kahdeksan kertaa. BMW:n voi siis hyvällä syyllä sanoa olevan alansa suunnannäyttäjä.

BMW:n suurimpia puolestapuhujia ovat aina olleet autojen kuljettajat ja matkustajat. He arvostavat luotettavuutta, turvallisuutta ja toimivaa designia. Olennainen osa tätä arvostettua kokonaisuutta on älykäs BMW xDrive neliveto, joka on tarjolla yli 80 eri BMW malliin.

BMW puitesopimusautojen tilaaminen

Hedin Automotive toimii valtionhallinnon BMW puitesopimustoimittajana. Palvelemme kaikkia valtion liikelaitosten, valtionhallinnon virastojen ja laitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä. Hankinnat hoidetaan Hansel Palvelusivuston kautta. 

Sivustolta löydät myös tarkemmat hinta- ja hankintatiedot. Lisätietoja saat myös Bavarian BMW- ja MINI-yhteyshenkilöltä:

Selena Chandi
Diplomatic Sales Manager
050 413 6292
[email protected]

Bavaria Helsinki,
Mekaanikonkatu 2
00880 Helsinki