Rahoitus

Joustavat rahoitusvaihtoehdot yrityksille ja yksityisille

Tarjoamme joustavan rahoitusratkaisun uudelle BMW-autollesi. Rahoitustuotteistamme löydät itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, etsit sitten sopivaa rahoitusratkaisua itsellesi tai yrityksellesi.

BMW Rahoitusratkaisut yksityisille
BMW Osamaksu

BMW Osamaksu on juuri sinulle ja BMW-autollesi räätälöity rahoitusratkaisu. BMW Osamaksu on taloudellinen ja yksinkertainen ratkaisu uuden BMW:n hankintaan. Kun valitset rahoitusratkaisuksi BMW Osamaksun, toimii autosi lainan vakuutena ja voit valita maksuaikasi pituuden itse.

BMW Osamaksu on muokattavissa tarpeidesi mukaan ja sen etuja ovat muun muassa selkeät kuukausikustannukset sekä kiinteä korko koko sopimusajalle.

BMW Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää BMW Osamaksusta omasta Bavaria -liikkeestäsi.

BMW yksityisleasing

BMW Yksityisleasing on tehty sinulle, joka haluat helppoutta ja täydellistä ajamisen mukavuutta. Voit nauttia edullisesta ja riskittömästä ajamisesta 36 kuukauden ajan, sillä BMW Yksityisleasing sisältää täyden huolenpidon koko sopimuskauden ajan. Voit valita haluatko maksaa isomman ensimmäisen maksuerän, joka pienentää leasing-kuukausimaksua, tai vaihtoehtoisesti tasaerin alusta alkaen. Valitset miten vain, me haluamme varmistaa, että saat nauttia ajamisen ilosta uudella BMW-autollasi!

BMW Yksityisleasingin tuottaa autoleasingyhtiö NF Fleet Oy.

Kysy lisää BMW Yksityisleasingistä omasta Bavaria -liikkeestäsi.

BMW Rahoitusratkaisut yrityksille
BMW Osamaksu

BMW Osamaksu on juuri sinun yrityksellesi räätälöity rahoitusratkaisu. BMW Osamaksu on taloudellinen ja yksinkertainen ratkaisu uuden BMW:n hankintaan. Voit valita itse maksuaikasi pituuden ja muokata BMW Osamaksua yrityksesi tarpeiden mukaan.

BMW Osamaksu -tuotteen rahoittaa Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää BMW Osamaksusta yrityksille omasta Bavaria -liikkeestäsi.

BMW Huoltoleasing

Jos yrityksesi etsii yksinkertaista ja varmaa autorahoitusratkaisua, kannattaa valita BMW Huoltoleasing. Se on määräaikainen vuokrasopimus, joka sisältää muun muassa sovitut ajokilometrit, määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat korjaukset.

BMW Huoltoleasing varmistaa, että yrityksesi pääoma on käytettävissä liiketoimintasi kehittämiseen. Lisäksi sen kuukausivuokrat ovat vähennyskelpoisia arvonlisäveron osalta. 

Kun valitset BMW Huoltoleasing -sopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia autojesi jäännösarvoista tai jälleenmyynnistä. Myös yrityksen kaikkien autokulujen budjetoiminen on äärimmäisen helppoa!  

BMW Huoltoleasing -tuotteen rahoittaa autoleasingyhtiö NF Fleet Oy. 

Kysy lisää BMW Huoltoleasingistä omasta Bavaria -liikkeestäsi.