Vieläkö kesärenkaat vaihtamatta? Varaa nyt aika renkaanvaihtoon verkosta tai puhelimitse 010 625 6320. Verkkovaraukseen pääset suoraan tästä

Uuden aikakauden pioneeri.

Täyssähköinen BMW iX

Löydä oma BMW

BMW-mallisto – ajamisen iloa kuljettajalle

BMW kehittää Premium-autoja, jotka tarjoavat kuljettajilleen aitoa ajamisen iloa. Jokainen BMW-malli suunnitellaan laatu ja tyyli edellä aina pienimpiin yksityiskohtiin asti. BMW-mallisto tarjoaa sinulle haluamasi, kun etsit upeita sisätiloja, edelläkävijän teknisiä ominaisuuksia ja ainutlaatuista ajokokemusta.

BMW-mallisto on kehitetty ajattelemalla rohkeasti uudella tavalla ja hyödyntämällä innovatiivista ja uraauurtavaa asennetta. Tämä innovatiivinen asenne on jokaisen BMW-auton suunnittelun taustalla. Sen ansiosta BMW tarjoaa parhaita mahdollisia ajokokemuksia.

Uusi BMW 1-sarja erottuu massasta ainutlaatuisella muotoilulla ja edistyksellisellä muotokielellä. Myös BMW 1-sarjan laadukkaat ja avoimet sisätilat tekevät vaikutuksen. BMW 1-sarja on niin ulkopuolelta kuin sisätiloiltaan urheilullinen, dynaaminen ja omaleimaisen laadukas. Upea BMW 1-sarja toimii suvereenisti jokaisessa tilanteessa dynaamisten voimansiirto- ja alustateknologioiden ansiosta.

Klassinen BMW 3-sarja on tarjonnut ajamisen iloa jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Nyt sen uusi sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä, mutta suunnaten voimakkaasti kohti loistavaa tulevaisuutta. BMW 3-sarjassa korostuu BMW:lle klassinen dynaamisuus, puhtaat muodot, rohkeat modernit yksityiskohdat sekä aito urheilullisuus ja tehokkuus. BMW 3-sarjasta löytyy sekä BMW 3 Sedan- että BMW 3 Touring-malleja.

Myös ikoninen BMW 5-sarja tarjoaa vaihtoehtoina porrasperäisen BMW 5 Sedanin sekä BMW 5 Touring-mallin. BMW 5-sarjan muotokieli on pelkistettyä ja muotoilu sporttisen tyylikäs. BMW 5-sarjan sporttisuus ja eleganssi vievät toiminnallisen sporttisuuden uudelle tasolle ja BMW 5-sarja tuo ajamiseen monipuolisuutta, tyyliä ja mukavuutta.

BMW X-sarjan SUV katumaasturit tarjoavat urheilullisuutta ja liikkumisen vapautta kaikkialla, niin kaupungissa kuin luonnossa. Kaikki BMW X-sarjan mallit tarjoavat BMW:lle tyypillistä sporttisuutta ja tehokkuutta sekä dynaamista ja tyylikästä muotokieltä. BMW katumaastureita on tarjolla bensiini, diesel, hybridi- ja täyssähköisinä malleina. BMW X-sarjasta löydät katumaasturin jokaiseen tarpeeseen ja kaikenlaisille teille.

Tutustu BMW:n merkki- ja mallivalikoimaan ja ota yhteyttä. Autamme sinua valitsemaan ja suunnittelemaan juuri sinulle sopivan BMW:n.